Je e-mail is verstuurd.

Beperkingen bij e-mail naar Microsoft-postvakken

Microsoft gebruikt eigen, interne blacklists om het e-mailverkeer aan Microsoft-adressen te controleren en te bewaken. Het gaat bijvoorbeeld om adressen die eindigen op @live.com, @outlook.com, @msn.com en @hotmail.com.

Ook IP-adressen van STRATO worden volgens de criteria van Microsoft gecontroleerd. Het is al een keer voorgekomen dat Microsoft deze IP-adressen op de blacklist heeft gezet.

Zodra dat gebeurt, ondervind je daarvan hinder bij het versturen of doorsturen van e-mail vanuit een STRATO postvak naar een postvak van Microsoft. Je krijgt dan een foutmelding die er ongeveer als volgt uitziet:

550 SC-001 (BAY004-PAMC2F5) Unfortunately, messages from x.x.x.x weren't sent. Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list. You can also refer your provider to http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.

STRATO overlegt regelmatig met Microsoft en gebruikt eigen spamfilters om het blacklisten van onze IP-adressen te voorkomen.

We verzoeken je om te controleren of je e-mailaccount voldoet aan de regels en richtlijnen van Microsoft. Je vindt deze informatie op de volgende website: https://mail.live.com/mail/policies.aspx.

Heeft dit artikel je geholpen?
Info: e1e5e159ca0f7f06a5140fe43a9b29be768636ff