Je e-mail is verstuurd.

Kan ik mijn bestanden ook via een online-interface uploaden?


Ja, via de STRATO File Manager heb je de mogelijkheid je gegevens door middel van een op een browser gebaseerde webinterface te uploaden.

Op dit interface kun je over bijna alle mogelijkheden beschikken die je uit de Windows-Explorer kent. Door middel van een ingebouwde plug-in kun je ook foto’s bekijken, video- of muziekbestanden afspelen.

Om de STRATO File Manager te gebruiken roep je deze via je HiDrive klantgedeelte op en log je in met je gebruikersnaam en je wachtwoord.Om bestanden met de Filemanager te uploaden klik je op de button Bestanden uploaden, onderaan de Filemanager.Je kunt maximaal 20 bestanden in één keer van je lokale map selecteren en uploaden. Druk hiervoor op de knop Doorzoeken en bevestig vervolgens je keuze door op Uploaden starten te klikken.Naast de mogelijkheid om gegevens van je harde schijf te uploaden bestaat ook de optie om gegevens direct van een webserver te laden. Hiervoor kies je in het menu in plaats van harde schijf de optie URL. Vervolgens kun je het adres naar de gewenste bestanden aangeven.Houd er rekening mee dat het complete pad inclusief bestandsnaam moet worden aangegeven; het is niet mogelijk complete mappen te kiezen.

Heeft dit artikel je geholpen?