DE STRATO SITEBUILDER:
ZELF JE WEBSITE MAKEN!

  • 150 branche-templates & 460 designs
  • Voor zakelijk of privégebruik
  • Geen voorkennis nodig
30 dagen testen!

Sitebuilder Pro
SEO Edition

6 mnd.
4, mnd.*
normaal € 8,-
6 mnd.
7, mnd.1
normaal € 14,-
Nu testen! Nu testen!
Zelf je website maken

Jouw website: Snel. Professioneel. Zelf gemaakt.

Met de STRATO Sitebuilder van CM4all, een van de wereldwijde marktleiders, maak je eenvoudig en snel zelf je eigen website. Je hebt alleen maar een computer met internettoegang nodig om je website te maken.

Door gebruik te maken van responsive design, zorgt de Sitebuilder ervoor dat je website ook op telefoons en tablets optimaal wordt weergegeven. Ook kan je speciale functies toevoegen voor mobiele websites, zoals een belknop of routekaart.

Zo werkt ‘t


Voor iedereen een passend design - 150 website-categorieën‎!

Kies uit 150 branches de juiste voor jouw project, en je kunt direct aan de slag. Voor iedere branche zijn de belangrijkste pagina’s alvast aangelegd. Om ervoor te zorgen dat jouw site perfect bij jou, je bedrijf, vereniging of event past, kan je kiezen uit meer dan 460 design-templates die je individueel aan kunt passen.

Iedereen een mooie website

Alles wat je nodig hebt om een professionele website te maken

Ben je een beginner zonder programmeerkennis? De STRATO Sitebuilder begeleidt je in de standaardmodus bij het maken van een moderne website. Zo zijn er bijvoorbeeld vele vooringestelde kleuren- en lettertypesets, zodat je geen designer hoeft te zijn om een mooie site te maken. Alles is Nederlandstalig, dus ook alle instructies en menu’s.

Voor veeleisende gebruikers biedt de expertmodus nog meer flexibiliteit om je website geheel naar wens aan te passen. Kleuren- en lettertypesets kunnen volledig aangepast worden, trackingcodes kunnen ingevoerd worden, zelfs eigen scripts met css-styling kunnen worden ingevoegd.

Sitebuilder ook voor mobiele sites

Optimale mobiele weergave

Steeds meer bezoekers zijn voornamelijk online op hun mobiele telefoon of tablet, dus jouw website moet daaraan zijn aangepast! Met de vele “responsive”-designtemplates past je website zich automatisch aan het gebruikte beeldschermformaat aan, of dat nu een PC, tablet of smartphone is.

Voor weergave op smartphones is het ook mogelijk een speciale mobiele versie te publiceren. In de mobiele versie kunnen dan extra elementen, zoals een belknop of routeplanner, prominent worden gepositioneerd.


Makkelijke drag&drop bediening

Gebruiksvriendelijke editor

Het bewerken van de website gaat gemakkelijk via drag & drop: je sleept gewoon het gewenste element naar de juiste plek. Alles werkt volgens het principe „What you see is what you get“ (WYSIWYG), je ziet je wijzigingen dus gelijk zoals je bezoekers het ook zouden zien. Met het overzichtelijke website-structuur beheer, kan je gemakkelijk nieuwe (sub-)pagina’s aanleggen.

Je wijzigingen kan je tussentijds opslaan, en – indien gewenst - ongedaan maken. Publiceren doe je pas wanneer je helemaal tevreden bent, de nieuwe versie van je website wordt dan direct online gezet.


Kies uit honderden designs

Complete designvrijheid

Wil je dat je website net zo uniek wordt als jouw project? Met de STRATO Sitebuilder heb je eindeloos veel mogelijkheden om je website individueel vorm te geven. Je bedrijfs- of verenigingslogo invoegen, precies je juiste kleurtoon vinden, je eigen achtergrondafbeelding gebruiken, het is allemaal mogelijk. Met 640 verschillende lettertypes kan je ook je creativiteit de vrije loop laten.


Makkelijk video invoegen

Foto’s en video’s invoegen

Eigen foto’s uploaden en invoegen gaat snel en gemakkelijk. Wil je liever een hele fotogalerij of diashow op je website? Geen probleem, je hebt de keuze uit tal van weergave-mogelijkeden. Ook video’s voeg je gemakkelijk toe aan je website, maak hiervoor gebruik van de YouTube widget.

Ook kan je gratis gebruik maken van een grote collectie afbeeldingen uit de Fotolia beeldbank.


Widgets voor meer functies

Grote widget-collectie & social media functies

Met webtoepassingen, zogenaamde widgets, voeg je gemakkelijk functionaliteiten zoals een routekaart of afspraakplanner aan je website toe. Je hoeft alleen maar de betreffende widget naar de gewenste plek te slepen!

Wil je een like-button op je website? Netwerken zoals Facebook, Twitter en Google+ zijn in een handomdraai aan je website te koppelen. Voor Facebook kan je zelfs apps voor je pagina aanmaken, zo kan je zonder duur reclamebureau direct een wedstrijd of coupon-actie lanceren op Facebook!


Zoekmachineoptimalisatie met rankingCoach

Met de SEO Edition beter gevonden worden op internet

Wil je bij Google helemaal bovenaan staan? Met de Sitebuilder Pro SEO Editon, inclusief STRATO rankingCoach, verover je snel en voordelig de bovenste zoekresultaten op internet.

Lees hier hoe rankingCoach werkt


Nieuwe top level domeinen mogelijk

Nieuwe domeinnamen gelijk meebestellen

Verhoog de herkenbaarheid van je website en bestel gelijk een van de nieuw beschikbare domeinextensies mee! Deze nieuwe domeinnamen zijn vaak beschrijvend voor branches of plaatsen, en zijn hierdoor gemakkelijk te onthouden.


Veiligheid gaat voor

Veiligheid

Bij STRATO staat veiligheid op de eerste plaats. Als ISO 27001 gecertificeerde onderneming nemen we de veiligheid van jouw gegevens uiterst serieus. Bovendien staan al je gegevens opgeslagen in geheel door STRATO beheerde datacenters.

Zo werkt de sitebuilder

Zo makkelijk is het om je website te maken met de STRATO Sitebuilder

Een professionele website maken was nog nooit zo gemakkelijk. Kies gewoon een design uit dat bij je project past, en pas alles geheel naar jouw smaak aan. Het aanpassen van teksten, afbeeldingen, de paginastructuur – en meer - gaat in een handomdraai.
Video starten

Direct aan de slag

1. Direct aan de slag

Om de je website te maken hoef je alleen maar in te loggen, je hoeft niets te installeren!

Video starten


Design en layout

2. Design en layout

Met hoogwaardige design en handige branche-voorbeelden wordt jouw website professioneel en herkenbaar.

Video starten


Alles makkelijk aanpassen

3. Eenvoudig samenstellen en veranderen

Je teksten, kleuren, achtergrondafbeelding of website-structuur: je kunt alles gemakkelijk zelf aanpassen.

Video starten


Makkelijk te bedienen

4. Intuïtieve bediening

De software is voor iedereen eenvoudig te gebruiken, je hebt geen voorkennis nodig.

Video starten


Geen programmeerkennis nodig

5. Standaard- en expertmodus

Volledige functionaliteit in de standaadmodus, voor experts is nog meer flexibiliteit mogelijk.

Video starten


Perfecte mobiele weergave

6. Optimale mobiele website

Zo gemakkelijk is het om je website voor mobiele apparaten geschikt te maken.

Video starten


Video invoegen in een handomdraai

7. Video’s en afbeeldingen invoegen

Het hoeft niet moeilijk te zijn om foto’s of video’s mooi op je website te zetten.

Video starten


Win meer fans op Facebook

8. Facebookpagina integratie

Koppel je website aan je pagina op Facebook, en start direct met wedstrijden of voucheracties voor je fans!

Video starten


Vele widgets

9. Uitgebreide selectie widgets

Nieuwe functies toevoegen aan je website gaat in een paar klikken. Je hoeft alleen maar de widget naar gewenste locatie te slepen.

Video starten


Volledige controle

10. Volledige controle

Je bepaalt zelf wanneer je website klaar is om te publiceren. Wijzigingen online zetten gaat precies wanneer jij wil!

Video starten

rankingCoach

Met STRATO rankingCoach beter scoren in zoekmachines

Wil je dat jouw website op de eerste plaats staat bij de zoekresultaten van Google? Met STRATO rankingCoach weet je precies wat je moet doen om beter te scoren!

Stap voor stap helpt rankingCoach je om een een SEO-strategie te ontwikkelen, uit te voeren en te monitoren. Je krijgt duidelijke opdrachten, met instructievideo’s, die makkelijk zijn uit te voeren en echt helpen om meer bezoekers te krijgen. Normaal gesproken wordt zoekmachineoptimalisatie uitgevoerd door dure bureau’s, met rankingCoach kan je het gemakkelijk zelf.


Bij de STRATO Sitebuilder Pro SEO Edition is rankingCoach in de prijs inbegrepen!

Keywords vinden

Vind de optimale zoekwoorden voor je website

Om goed te scoren in zoekmachines is het essentieel dat je website geoptimaliseerd is voor de juiste zoekwoorden (keywords). Met rankingCoach kan je gemakkelijk de zoekwoorden voor jouw website vinden, waarmee je het meeste resultaat kunt halen. Aan de hand van onder andere de locatie van je bedrijf, de concurrentie en het zoekvolume krijg je concrete voorstellen voor zoekwoorden die perfect zijn om jouw project te laten groeien.


Concurrentie in de gaten houden

Hou je concurrenten in de gaten

Met rankingCoach verbeter je niet alleen je eigen resultaten in zoekmachines, je houdt ook je concurrentie in de gaten. Zo weet je precies of je concurrenten zich op dezelfde zoekwoorden richten als jij, en of ze daarbij succes hebben. Je krijgt automatisch voorstellen van mogelijke concurrenten, uiteraard kun je ook zelf websites toevoegen die je in de gaten wilt houden.


Vindbaarheid verbeteren

Duidelijke opdrachten die je resultaten verbeteren

Je krijgt van rankingCoach duidelijke, makkelijk uit te voeren opdrachten met video-uitleg die je stap voor stap helpen meer bezoekers op je website te krijgen. Alle instructievideo’s zijn Nederlandstalig en speciaal voor de STRATO Sitebuilder gemaakt, zodat je precies ziet wat je moet doen. Deze opdrachten helpen je onpage- en offpage-optimalisaties uit te voeren.


Resultaten behalen

Meetbare resultaten behalen

Iedere week ontvang je een overzichtelijke rapportage met de behaalde resultaten van jou en je concurrenten. Zo heb je je eigen doelen en de concurrentie altijd in zicht. Online kan je in rankingCoach op ieder moment uitgebreide verslagen bekijken om te kijken of je resultaten boekt, en hoe je nog beter kunt scoren.

1 2

Sitebuilder Pro

Sitebuilder Pro SEO Edition

6 mnd.
4, mnd*
normaal € 8,-
6 mnd.
7, mnd1
normaal € 14,-
14, 90 €/Mon.*
Nu testen! Nu testen!
Branche-voorbeelden 150150
Design-templates meer dan 460meer dan 460
Responsive design-templates 200200
Aantal webpagina's onbeperktonbeperkt
TOP! STRATO rankingCoach
Andere top-features
Aantal gratis domeinnamen 1 (.nl, .be, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz)1 (.nl, .be, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz)
Mailboxen 500500
E-mailspace (per mailbox) 3 GB3 GB
Dataverkeer onbeperktonbeperkt
Voorbeeld-functie
Widgets
Standaard-/Expertmodus
Aantal lettertypes 630630
Geoptimaliseerd voor smartphones
Partneraanbiedingen
Gratis afbeeldingen van Fotolia
Google AdWords-tegoed2 € 75,-€ 75,-
Klantenservice
Gratis 0800-hotline
Gratis e-mail support
Omvangrijke FAQ-bibliotheek
Voorwaarden
Standaardprijs (per mnd.) € 8,-€ 14,-
Setupkosten € 0,-€ 0,-
Contractduur 12 mnd.12 mnd.
Facturering halfjaarlijksdriemaandelijks
Gemakkelijk betalen: automatische incasso of creditcard
 
 
*
Actie t/m 14-09-2014: Sitebuilder Pro eerste zes maanden € 4,- per maand, daarna € 8,- per maand.
Minimale contractduur van 12 maanden. Geen setupkosten. Testfase van 30 dagen met geld terug garantie. Alle prijzen incl. btw.
1
Actie t/m 14-09-2014: Sitebuilder Pro SEO Edition eerste zes maanden € 7,- per maand, daarna € 14,- per maand.
Minimale contractduur van 12 maanden. Geen setupkosten. Testfase van 30 dagen met geld terug garantie. Alle prijzen incl. btw.
2
Alleen voor nieuwe AdWords klanten, promotiecoupon moet binnen de eerste veertien dagen na het aanmaken van het AdWords account
worden toegepast en is uiterlijk geldig tot 31-12-2014. Coupon ter waarde van € 75,- advertentietegoed bij ten minste € 25,- eigen inleg.
Lees de volledige voorwaarden op: http://www.google.nl/intl/nl/adwords/coupons/terms.html