Zoek je betrouwbare webshop hosting?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Goede webshop hosting

Wat is goede webshop hosting?

Bij het beheren en onderhouden van een webshop is het natuurlijk van groot belang dat de webshop hosting op orde is. Zo moet de webshop stabiel zijn en dus op ieder moment bereikbaar zijn voor de bezoekers. Daarnaast moeten bij de webshop hosting zowel de klant als de webwinkelier er zeker van kunnen zijn dat hun data (bijvoorbeeld adres- en betalingsgegevens) niet in verkeerde handen terecht kan komen en veilig zijn. Bij STRATO heeft de veiligheid en betrouwbaarheid van de hosting van je webshop veel prioriteit. Zo worden de gegevens die via de webshop worden verzonden versleuteld (SSL) en heb je onbeperkt dataverkeer. Bekijk alle specificaties en kies je pakket.

  • Veilige en betrouwbare webshop hosting
  • Gebruiksvriendelijke maar geavanceerde online software
  • Verschillende pakket-opties
  • Vanaf 20 GB webruimte
  • Vakkundige ondersteuning

webshop hosting

Jouw voordeel bij STRATO

Misschien vraag je je af: wat kost een webshop? Dat hangt af van het pakket dat je kiest. Bij STRATO profiteer je echter altijd van aantrekkelijk geprijsde webshop pakketten met veel mogelijkheden. Wil je je webshop vooral goedkoop laten hosten? Met het Webshop Now Basic pakket beschik je al over 20 GB webruimte. Hiermee heeft een beginnende webwinkelier alle ruimte om goed van start te gaan. Begint de omvang van je webshop toe te nemen en wil je meer webruimte? Kies dan voor het Webshop Now Advanced (60GB) of Webshop Now Pro pakket (120GB). Standaard kun je bij STRATO in alle pakketten een productcatalogus bestaande uit 200.000 producten opbouwen.


webshop hosting

Flexibele webshop hosting

Een van de voordelen van het gebruiken van STRATO voor je webshop hosting is de software die we aanbieden. Met deze gebruiksvriendelijke online software kan iedereen (ook diegenen met minimale ervaring of kennis bij het programmeren van een webshop) een eigen webwinkel maken en onderhouden. Een ander voordeel van de software van STRATO is dat je in principe niet aan een pc gebonden bent. Het is namelijk geen software die je ‘lokaal’ moet installeren, maar online software die je simpelweg benadert door in je internetbrowser het betreffende webadres in te voeren. Sterker nog, je zou je webshop design in principe op iedere computer met een internetverbinding kunnen beheren en aanpassen. Als ondernemer ben je natuurlijk niet de hele week op dezelfde plaats, maar ben je bijvoorbeeld soms in het buitenland. Door de online software ben je veel flexibeler wat betreft de tijd en de plaats waarop je aanpassingen in je webshop wilt aanbrengen.