Wat kost een webshop bij STRATO?

Wat kost een webshop bij STRATO?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Wat kost een webshop?

Wat kost een webshop?

Het beginnen van een fysieke winkel kost veel geld. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de kosten die gebonden zijn aan het huren van een winkelpand. Doordat de startkosten zo hoog zijn, beginnen veel mensen er maar niet aan. Door de komst van de webshop zijn meer mensen in staat om producten te verkopen. In principe kan iedereen een eigen webwinkel beginnen. In vergelijking met een fysieke winkel heb je bijna geen startkosten en dus is het risico minder groot. Maar wat kost een webshop nu eigenlijk? Bij STRATO heb je de keuze uit verschillende webshoppakketten. Zo vind je altijd het webshoppakket dat bij jouw webshop past. Wat is een webshop en wat kost een webshop bij STRATO? Wij geven het antwoord.

  • In een handomdraai een goedkope webshop bouwen
  • Standaard 200.000 producten
  • Webwinkel-tips van professionals
  • Makkelijk koppelen met betaalmethodes
  • Vele moderne designtemplates

wat kost een webshop

Wat is een webshop?

De vraag ‘wat is een webshop?’ kan eigenlijk heel kort beantwoord worden; een webshop is een online winkel waar men producten kan bestellen. Toch is dit wel wat kort door de bocht. De komst van de webshop heeft voor een revolutie gezorgd in de manier waarop we aan onze producten komen en de manier waarop winkeliers hun producten aanbieden. Consumenten hoeven door de komst van webshops niet meer langs alle winkels in een stad om winkeliers met elkaar te vergelijken. Dat doe je tegenwoordig gewoon online. Er zijn zelfs speciale websites die verschillende webshops ordenen en vergelijken. Zodra je de beste aanbieding gevonden hebt, bestel je het product en heb je het binnen enkele dagen in huis. We hopen dat we je hiermee een antwoord hebben gegeven op de vraag ‘wat is een webshop?’. Hieronder zullen we verder ingaan op de kosten van zo'n webshop.


wat kost een webshop

Wat kost een webshop bij STRATO?

Bij STRATO zijn de kosten van een webshop afhankelijk van het webshoppakket waarin je geïnteresseerd bent. De vraag ‘wat kost een webshop bij STRATO?’ is dus niet eenvoudig te beantwoorden. Wie hebben vier webshoppakketten waaruit je kunt kiezen: Basic, Advanced, Pro en Ultimate. Zelfs met het goedkope webwinkel-pakket, Webshop Basic, heb je al veel mogelijkheden. Zo kun je met dit pakket al 200.000 producten in je webwinkel opnemen. Bovendien kun je je webshop altijd makkelijk koppelen met betaalsystemen. Bij de andere pakketten, Advanced, Pro en Ultimate, heb je nog meer geavanceerde features tot je beschikking. Alle webshoppakketten hebben een 30 dagen geld-terug-garantie, zodat je deze zonder risico kunt uitproberen. Klik op ‘webshop aanbiedingen bekijken’ en ontdek welk webshoppakket het beste bij je past.


wat kost een webshop

Bespaar tijd met handige tools

Naast de vragen ‘wat is een webshop?’ en ‘Wat kost een webshop?’ is het ook belangrijk om jezelf de volgende vraag te stellen: ‘wat kost een webshop aan tijd en energie? ’. Het beheer en onderhoud van een website kan veel tijd in beslag nemen, maar met de handige tools van STRATO is dit een fluitje van een cent. De verschillende tools zorgen ervoor dat je op een gemakkelijke manier je webshop kunt beheren, maar ook dat je een beter inzicht krijgt in je bezoekers. Hoe lang blijven bezoekers in je webshop? Waar komen ze vandaan? En welke producten zijn het populairst? Met de handige marketingtools van STRATO krijg je snel antwoord op deze vragen en kun je van jouw webshop een nog groter succes maken.