Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk verdienen?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Eenvoudig een webshop bouwen

Wil je voordelig je eigen webshop beginnen? Wil je je klanten een optimale koopervaring bieden in een duidelijke, veilige en betrouwbare webshop? Wil je voor jouw shop een keurmerk verdienen, zoals het Thuiswinkel Waarborg keurmerk? Met een webshop van STRATO zet je hiervoor een goede eerste stap. STRATO biedt namelijk zeer voordelige tools aan, waarmee je indrukwekkende en geavanceerde webshops kunt maken. Eén van de grote voordelen hiervan is dat je helemaal geen programmeerkennis of -ervaring nodig hebt; je kunt direct aan de slag! Maar STRATO biedt nog veel meer handige extra features. Bekijk gauw welke dat zijn en hoe ze voor jouw doeleinden van voordeel kunnen zijn!

  • Een veilige en stabiele webshop maken
  • Gemakkelijk koppelen aan iDeal en Paypal
  • Geschikt voor allerlei soorten webwinkels
  • Lage maandelijkse kosten
  • Gratis telefonische support

thuiswinkel waarborg

Met STRATO een keurmerk verdienen

Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is een webshop keurmerk van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkeleigenaren. Inmiddels zijn al honderden, zo niet duizenden webwinkels in Nederland voorzien van het Thuiswinkel Waarborg logo. Ook onder consumenten is dit een bekende indicatie van veiligheid, zekerheid en duidelijkheid. Met de hulp van STRATO maak je een heel voordelig een veilige webshop van hoge kwaliteit. Hiermee is de kans groot dat je uiteindelijk ook zo’n Thuiswinkel Waarborg keurmerk verdient! Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren, maken we bij STRATO gebruik van de allernieuwste technologieën. Voorbeelden hiervan zijn onze moderne en geavanceerde datacenters, maar ook de SSL-certificaten die toegepast kunnen worden. Zo kun je in een handomdraai bepaalde delen van je webshop versleutelen. Start een webwinkel met STRATO en lever jouw klanten de optimale online shopping ervaring!


thuiswinkel waarborg keurmerk

De opkomst van keurmerken voor webshops

Door de turbulente ontwikkeling die het internet in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is het niet verwonderlijk dat zich daarbij ook verschillende problemen voordoen. Eén van deze problemen is de aanwezigheid van malafide verkopers. Deze zogenaamde verkopers bieden online producten aan, die ze in werkelijkheid echter helemaal niet leveren. Op deze manier proberen ze online shoppers een poot uit te draaien en ze een geldbedrag te laten betalen voor niets. Dit is één van de redenen dat er in de afgelopen jaren ook verschillende initiatieven zijn ontstaan, om de kwaliteit en veiligheid van het online shoppen intact te houden. Zo zijn er steeds meer keurmerken verschenen, waarvoor zaken als veiligheid, kwaliteit en koopervaring aan bepaalde eisen moeten voldoen. Een voorbeeld hiervan is het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.