Jouw webshop als één van de succesvolle webshops?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Succesvolle webshops

Het geheim van succesvolle webshops

Waarom hebben sommigen webwinkeliers succesvolle webshops en anderen niet? Wat hebben de leukste webshops gemeen? Niet alleen giganten zoals Amazon en Bol.com, die in vrijwel alle categorieën consumentenproducten aanbieden, maar ook webwinkels die zich meer op een specifiekere productengroep richten kunnen zeer succesvol zijn door de juiste technieken en strategie te gebruiken. Eigenlijk is er niet één gouden formule die iedereen zou kunnen gebruiken om succesvolle webshops te lanceren. Er is natuurlijk een aantal dingen die de webwinkelier zelf in de hand heeft, of waarop hij invloed kan uitoefenen. Toch hangt het effect van de technieken heel erg af van de betreffende webwinkelier en van de omgeving of de ‘markt’ waarin hij zich begeeft. De ene techniek zal voor de ene webshop veel meer uitwerking hebben dan voor een andere. Het beste advies voor de optimalisatie van een website of webshop is dus eigenlijk zo specifiek mogelijk en niet een gouden formule die voor iedereen werkt. De analyse van de eigen website en van de externe factoren voor webshop optimalisatie kost natuurlijk vrij veel tijd. Bij STRATO profiteer je niet alleen van een goed functionerende webshop, maar heb je ook de beschikking over enkele handige marketing tools. Met deze tools kun je bijvoorbeeld het gedrag van de bezoekers van je webshop en op basis hiervan je webshop verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld ontdekken dat op een bepaalde pagina buitengewoon veel bezoekers de site verlaten, met een kleine verbetering op deze pagina valt dan veel winst te halen.

  • Verschillende pakketten voor verschillende webshops
  • In een handomdraai een leuke webshop bouwen
  • Handige hulpmiddelen voor optimalisatie
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis professionele support

succesvolle webshops

Doe je voordeel met STRATO

Bij STRATO is het heel eenvoudig om betaalmogelijkheden aan je webshop te koppelen. In ieder geval zijn van de bekendere betalingsmethodes (die eigenlijk alle succesvolle webshops gebruiken), zoals iDEAL en PayPal, koppelingen aanwezig die je aan je webshop kunt toevoegen. Bij STRATO heb je bovendien bij het Webshop Now Basic pakket al de mogelijkheid om liefst 200.000 producten in je webshop aan te bieden. Wanneer je behoefte hebt aan meer geavanceerde features, kun je overgaan op het Advanced, Pro of Ultimate pakket.


succesvolle webshops

Veilig zaken doen

Om van jouw webshop één van de succesvolle webshops te maken, is het noodzakelijk dat er aan de veiligheid van de webshop wordt gedacht. Bij STRATO heeft veiligheid een hoge prioriteit. Zowel voor de webwinkelier als voor de online shopper is uiterst onwenselijk dat er gevoelige gegevens in verkeerde handen terecht komen. Daarom werkt STRATO onder andere met versleutelingstechnieken die dit soort misbruik moeten voorkomen. Wij nemen de softwareupdates voor je shop voor onze rekening, zo ben je ervan verzekerd dat altijd de laatste veiligheidsupdates verricht zijn. Bij succesvolle webshops zou de veiligheid van klantgegevens voorop moeten staan en daarvan zijn we ons bij STRATO bewust! Bijkomend voordeel is dat je met een veilige webshop meer kans hebt op het ontvangen van webshop keurmerken.

Bij Strato lees je ook, wat de grootste online verkoopplatformen in Nederland zijn, hoe je een webshop opstart, waar je goede tips voor het hebben van een webshop vindt.