Shops met een keurmerk scheppen vertrouwen

Webshop aanbiedingen bekijken

Shops met een keurmerk

Door de komst van de webshops is het vinden en bestellen van producten van over de hele wereld mogelijk geworden. Helaas zijn er in deze branche ook personen met kwade bedoelingen actief. Bij webshops is het gebruikelijk dat er veel gevoelige informatie tussen de webshop en de consument verzonden wordt. Voorbeelden hiervan zijn de adres-, betalings- en verzendgegevens. Voor zowel de webwinkelier als voor de consument is het natuurlijk van groot belang dat deze data niet op straat komen te liggen of in verkeerde handen terechtkomen. Het komt echter meer dan zelden voor, dat er misbruik wordt gemaakt van het vertrouwen van de consument of de winkelier. De consument kan slachtoffer worden van een malafide webwinkelier, maar ook andersom kan een webwinkelier slachtoffer worden van de handelingen van een consument. Uiteraard is het van belang dat dergelijke handelingen bestraft worden, maar het is beter nog om te voorkomen dat ze überhaupt plaatsvinden. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het online winkelen gewaardborgd blijft en het vertrouwen in webwinkels stijgt, kunnen shops een keurmerk verdienen. Zo’n webshop keurmerk moet de consument het vertrouwen geven, dat hij of zij hier online kan shoppen zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele malafide verkopers. Een voorbeeld hiervan is het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

 • SSL-beveiligde checkout
 • Handige marketingtools
 • Koppeling met betalingsmethodes
 • Hulp van STRATO-medewerkers
 • Klaar voor Trusted Shops certificering

shop keurmerk

Een veilige webshop met STRATO

Bij STRATO hechten we veel waarde aan de veiligheid van de gegevens die via de webshop verzonden worden. Met technieken zoals SSL-versleuteling wordt de kans op misbruik van deze data zo minimaal mogelijk gemaakt. Daarnaast kun je rekenen webshop tips en ondersteuning van onze professionals, om ervoor te zorgen dat je webshop zo goed mogelijk functioneert. De toevoeging van een webshop keurmerk kan ervoor zorgen dat ook de bezoekers van de webshop zullen zien dat deze webshop eerlijk en betrouwbaar zaken doet.


shops keurmerk

Het web shops keurmerk

WebwinkelKeur en Stichting Webshop Keurmerk zijn voorbeelden van inititatieven die zich bezig houden met het beoordelen van de kwaliteit en integriteit van webshops. Deze initiatieven voor een web shops keurmerk zijn veelal ontstaan doordat mensen negatieve ervaringen hadden met online shoppen en met specifieke webwinkeliers. Hier kunnen klanten hun ervaringen met de betreffende webshops kenbaar maken en zodoende andere online shoppers informeren en adviseren. Voor webwinkeliers kan zo’n web shops keurmerk natuurlijk een waardevol teken op de webshop zijn, door het vertrouwen dat het wekt. Op deze manier kunnen webwinkeliers en consumenten er samen voor zorgen dat het onderlinge vertrouwen zo groot mogelijk is.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany