Jouw professionele webshop

Webshop aanbiedingen bekijken
 1. Home
 2. Webshop
 3. Jouw professionele webshop

Benut de kansen die webshops bieden

Een webshop biedt vele kansen om je afzetmarkt te vergroten en daarmee meer producten of diensten te verkopen. Je bent niet meer gebonden aan een lokale afzetmarkt. Met een webshop bereik je in één keer heel Nederland en zelfs het buitenland. Je hebt geen last van sluitingstijden; je online winkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit geeft enorm veel mogelijkheden om altijd je producten te verkopen. Veel mensen denken dat een eigen webshop beginnen alleen voor professionals is weggelegd. Dit is bij STRATO niet het geval. De webshop software die wij aanbieden, is zo ontworpen dat het voor iedereen mogelijk is om een eigen webshop te starten. Technische kennis van HTML is niet nodig. Het programma laat je stap voor stap kennismaken met het systeem, zodat je op een gebruiksvriendelijke manier een eigen professionele webshop kunt maken. Het enige wat je nodig hebt om een webshop te maken, is een internetverbinding. Via het internet heb je namelijk toegang tot de software. Je kunt hierdoor altijd en overal met je webshop bezig zijn.

  Een eigen professionele webshop bij STRATO:

 • Lage en voorspelbare kosten
 • Gebruiksvriendelijk beheersysteem
 • Alles-in-1-pakket: betaal-, verzend-, order- en beheermodules
 • Inclusief domeinnaam
 • Professioneel design met vele templates
 • Geen datalimiet voor je webshop

Professionele webshop

Een professionele webshop maken is niet moeilijk!

Het webshop CMS van STRATO biedt de mogelijkheid aan onervaren gebruikers om een eigen webshop te maken. Je hoeft je niet te verdiepen in de technische aspecten van een webshop. Het beheersysteem van de webshop kun je het beste vergelijken met een tekstverwerker. Alle informatie die je invoert, wordt direct gepresenteerd. De internetcode wordt door de webshop builder automatisch omgezet. Elementen als afbeeldingen en video’s sleep je volgens het drag-and-pull-principe eenvoudig naar de gewenste locatie. Je beschikt eigenlijk al over een kant-en-klare webshop, die je vervolgens helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen.


Professionele webshop

Professioneel design van je webshop

Het ontwerp van je website bepaalt de eerste indruk van je klant. Als je hier veel aandacht aan besteedt, laat je een goed indruk achter. Dit zorgt ervoor dat je bezoeker langer op je website blijft. Het ontwerp van je website, is één van de softwareonderdelen. Je hebt de keuze uit verschillende designs die ontworpen zijn door ervaren ontwerpers. Je selecteert het gewenste design en het programma installeert dit direct voor je. Je kunt het design daarna ook zelf nog aanpassen. Er zijn vele lettertypes beschikbaar om je website nog mooier te maken.


Professionele webshop

Alles-in-1-webshoppakket

Het softwarepakket omvat alle belangrijke onderdelen om een professionele webshop te beheren. Alle modules, zoals een betaal- en ordersysteem, zijn standaard geïntegreerd in het systeem. Deze modules werken ook zeer gebruiksvriendelijk en zorgen voor een overzichtelijk bestel- en betaalproces. Er zijn diverse marketingtools beschikbaar die ervoor zorgen dat je nog meer omzet genereert. Je maakt bijvoorbeeld heel eenvoudig een gepersonaliseerde nieuwsbrief of kortingsactie om je webshop te promoten.