Vandaag je online winkel starten

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Online winkel starten

Een online winkel starten

Ben je van plan om de stap in de wereld van het online shoppen en de e-commerce te zetten en wil je een online winkel starten? Vraag je je echter af: hoe maak ik een webshop? STRATO kan iedereen die graag een webwinkel wil starten verder helpen met praktische, complete webshoppakketten. We zijn ons ervan bewust dat je geen online winkel kunt starten, zonder een goed fundament in het webwinkel design. Met onze gemakkelijke webwinkel design editor hebben wij het technische gedeelte al voor je gedaan. Zo kun jij je volledig concentreren op het uitvoeren van het ondernemingsplan voor je webshop en het daadwerkelijk inrichten van je webwinkel. Op deze manier vergroot je de kans dat je je concurrenten voor blijft en dat je succesvol met je webshop kunt beginnen!

  • Makkelijk een online winkel starten
  • Vele webwinkel design templates
  • Geen programmeerkennis nodig
  • Nieuwe domein-extensies verkrijgbaar
  • Lage maandelijkse kosten

online winkel starten

Handige tools voor je online winkel

Als je een online winkel wilt starten, profiteer je bij STRATO niet alleen van de scherpe prijzen en vakkundige ondersteuning bij je webwinkel design, maar ook van de handige tools die we aanbieden. Zo kun je met de marketingtools snel en makkelijk inzicht krijgen in het gedrag van de bezoekers van je webwinkel. Op basis van dit inzicht kun je je webwinkel design aanpassen of andere manieren ontdekken om je eigen webshop te promoten.


webwinkel design

Een domeinnaam met nieuwe domeinextensies

Eén van de stappen die je zet wanneer je een online webshop gaat beginnen, is het registreren van een domeinnaam. Bij STRATO kun je je voordeel doen met de nieuwe domein-extensies die zijn vrijgegeven. Je bent dus niet meer gebonden aan een .com, .nl of andere gebruikelijke domein-extensie, maar hebt veel meer mogelijkheden. Door de nieuwe domein-extensies kun je voor jouw webshop een veel betere domeinnaam kiezen, die bijvoorbeeld eerder bij de extensies .com en .nl al lang bezet was. Hierdoor heb je niet alleen meer keuzevrijheid voor je webwinkel ideeën, maar is de kans bovendien groter, dat je met je domeinnaam een betere positie in de zoekresultaten van de zoekmachines krijgt. De nieuwe domein-extensies kunnen ook je bezoekers al informatie geven over de inhoud of het thema van de website. Voorbeelden van de nieuwe domein-extensies zijn .shop, .hotel of .blog. Hierdoor is het voor een bezoeker meteen duidelijk wat voor soort website hij bezoekt. Als je online winkel starten wilt, zou bijvoorbeeld de extensie .shop zeer geschikt zijn. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, om het voor jouw webshop meest geschikte en gewenste domein en domeinextensie te verkrijgen. Zo helpt STRATO je met het maken van een webwinkel design en het uitvoeren van jouw webwinkel ideeën, zodat je je concurrenten een stap voor bent en een online winkel starten voor jou succesvol wordt!

Tip!
Bij Strato lees je ook wat de grootste online verkoopplatformen in Nederland zijn