Een online webshop beginnen?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Online webshop beginnen

De opkomst van de webshop

Internetbedrijven en de online webshop beginnen een aanzienlijk aandeel in de verkoopaantallen te krijgen. Eigenlijk is het gebruik van webwinkels om te shoppen al gigantisch gegroeid in de laatste jaren. Voor de consumenten heeft de komst van de webshop veel voordelen met zich meegebracht. Bijvoorbeeld het tijdsvoordeel, doordat je niet meer tijd hoeft vrij te maken om naar de winkels toe te gaan, maar in principe bijna alles vanuit je huis kunt bestellen. En omdat je kunt bestellen bij webshops aan de andere kant van het land, of zelfs aan de andere kant van wereld, hebben consumenten toegang tot een veel groter productaanbod. Maar wat betekent deze ontwikkeling nu precies voor de traditionele winkeliers? Of biedt dit juist kansen voor mensen die nu nog geen winkel hebben, maar graag een online winkel willen starten? Voor deze en andere vragen over een internetbedrijf starten helpt STRATO je!

  • Zonder technische kennis een webshop beginnen
  • Handige marketingtools
  • Simpel en snel betaalmethodes toevoegen
  • Veilig en betrouwbaar
  • Ondersteuning van professionals

internetbedrijf starten

Een online webshop beginnen met STRATO

Het belang van een webwinkel valt dus bijna niet te overschatten. Toch is een online webshop beginnen makkelijker gezegd dan gedaan. STRATO biedt mensen met de vraag “hoe start ik een webshop?” passende oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de pakketten Webshop Basic, Webshop Advanced en Webshop Pro, afhankelijk van je eisen. Verder heb je toegang tot een grote hoeveelheid online marketing tools, waarmee je je doelgroep zo goed en effectief mogelijk kunt bereiken. De betaalmethode of betaalprocedure is een van de belangrijkste technische zaken als je een online webshop wilt beginnen. Bij STRATO heb je toegang tot koppelingen naar de zogenaamde “payment service providers” zoals PayPal. Ook hecht STRATO veel waarde aan de veiligheid van jou en die van je klanten. Zeker als het om betalingsgegevens gaat, wil je niet dat deze gegevens in verkeerde handen terecht komen.


online webshop beginnen

Grote uitdagingen en kansen

De ene na de andere bedrijfstak is in de laatste jaren geconfronteerd met de opkomst van succesvolle webshops en veel bedrijven kunnen daarom niet anders doen dan met de ontwikkeling meegaan en een online webshop beginnen. Waar het aanvankelijk enkele bedrijfstakken of productgroepen betrof, worden nu zelfs de supermarkten en onze alledaagse boodschappen geconfronteerd met deze ontwikkeling. Het einde van deze groei is dan ook zeker nog niet in zicht. Maar een webwinkel starten biedt voor winkeliers ook grote kansen om een betere positie in de markt te verkrijgen en daarmee een groter marktaandeel te vergaren. Bestel nu een passend webshoppakket en ga meteen aan de slag met het bouwen van jouw eigen webshop! Tip: het kan handig zijn om, voor je aan de slag gaat, een ondernemingsplan voor je webshop te schrijven.