Een professionele online shop

Webshop aanbiedingen bekijken

E-commerce blijft groeien

De wereld van e-commerce biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten of diensten online aan te bieden. E-commerce is een absolute groeimarkt. Sinds 2005 zijn de online bestedingen enorm gestegen, de verwachting is dat deze groeiontwikkeling zich doorzet. Niet alleen de bestedingen nemen toe, ook het aantal consumenten dat een online aankoop heeft gedaan blijft stijgen. In 2013 hebben meer dan 10,8 miljoen consumenten een aankoop op het internet gedaan!  Profiteer ook van deze groeimarkt met jouw eigen online shop!

  Het hosten van een online shop bij STRATO:
   
 • Gratis domeinnaam
 • Volledige webshopsoftware met betaal-, verzend- en voorraadmodules
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Tot wel 25.000 producten
 • 30 dagen geld-terug-garantie

TEXT

Professionele online shop software van STRATO

De software die STRATO aanbiedt voor het ontwikkelen van je eigen online shop, heeft als uitgangspunt het optimale gebruikersgemak. Je hoeft niets te installeren, je hebt alleen een werkende internetverbinding nodig om aan de slag te gaan. Programmeerkennis is niet nodig om bij ons succesvol een online shop te maken. STRATO´s internetshop CMS zorgt er zelf voor dat de gewenste content omgezet wordt naar de programmeercode. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Als je deze software gaat gebruiken, profiteer je van een volledig pakket waarin alle belangrijke systemen zijn ondergebracht. Je kunt hierbij denken aan een betaling- en ordersysteem, maar ook aan een volledige catalogusbeheermodule.

Voor het ontwerp en de structuur van de online shop kun je kiezen uit vele designtemplates, waarmee je een onvergetelijke indruk op je websitebezoekers achterlaat. Deze designtemplates zijn volledig naar je wensen aan te passen en met talloze verschillende lettertypes kun je je online webshop volledig te individualiseren.


TEXT

Marketingtools die de verkopen verhogen

Het webshoppakket wordt standaard geleverd met een groot aantal marketingtools. Deze tools zijn ontworpen om je website te analyseren en het bezoekersgedrag te meten. Een belangrijk tool is de SEO-cockpit van STRATO. Deze tool analyseert jouw gehele online shop op allerlei factoren, om hiermee de ranking in de zoekmachines te verbeteren. Naast analytische programma’s, worden er ook tools meegeleverd waarmee je bijvoorbeeld nieuwsbrieven, waardebonnen en kortingsacties in een handomdraai kunt ontwikkelen. Kortom; alles wat je nodig hebt voor het runnen van een professionele webwinkel!


TEXT

Voordelige hosting voor online webshops

STRATO biedt voordelige hosting aan voor online shops. Je hebt keuze uit verschillende pakketten voor online shops, die voornamelijk verschillen in hoeveel producten aangeboden kunnen worden en welke marketingtools beschikbaar zijn. Ongeacht het pakket dat je bij ons afneemt, wij bieden altijd een uitstekende service tegen zeer lage prijzen.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany