Een professionele online shop

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Professionele online shop

E-commerce blijft groeien

De wereld van professionele online verkoop biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten of diensten online aan te bieden. E-commerce is al jarenlang een groeimarkt. In 2013 deden bijvoorbeeld 10,8 miljoen Nederlandse consumenten een aankoop op internet, in 2017 waren het er al 13,3 miljoen. Zij kochten samen bijna 202 miljoen producten. Nog steeds houdt deze ontwikkeling aan. Wil jij ook hierop inspelen? Dan heb je natuurlijk een professionele webshop nodig. En die vind je natuurlijk bij STRATO.

    Je professionele webshop bij STRATO:
  • Inclusief gratis domeinnaam
  • Volledige webshopsoftware met betaal-, verzend- en voorraadmodules
  • Alle gangbare betaalmethoden geïntegreerd
  • Maar liefst 200.000 producten
  • 30 dagen geld-terug-garantie

online-shop

Professionele webshop-software van STRATO

Met de webshop-software van STRATO is het bouwen en beheren van een webshop super eenvoudig. Je hoeft niets te installeren, alles is webgebaseerd en je kunt dus meteen aan de slag. Je hebt alleen een werkende internetverbinding nodig om aan de slag te gaan. Ook kun je op ieder moment flexibel van pakket wisselen. Zo heb je altijd de professionele webshop die exact past bij jouw behoefte. Voor het inrichten van je internetshop CMS heb je bovendien geen programmeerkennis nodig. Alles is eenvoudig en intuïtief.

Als je deze software gaat gebruiken, profiteer je van een volledig pakket waarin alle belangrijke systemen zijn ondergebracht. Je online webshop biedt bijvoorbeeld een betaal- en ordersysteem, maar ook aan een volledige catalogusbeheermodule. Voor het webshop design heb je keuze uit een zeer groot aantal sjablonen. Die zijn bovendien allemaal responsive, ze worden dus perfect weergegeven op smartphones en tablets. Daarnaast profiteer je van een professioneel productbeheer, waarin je voor elk product subcategorieën, variaties, alternatieven en vaak zelfs cross selling-mogelijkheden hebt. Zo kun je de online webshop op een professionele manier volledig op naar jouw wensen aanpassen.


online-shops

Krachtige marketingtools voor professionals

In de professionele webshoppakketten van STRATO kun je een groot aantal marketingtools activeren. Een voorbeeld is rankingCoach, waarmee je de positie van je shop in zoekmachines fors kunt verbeteren. En er zijn diverse extra functies en diensten die je in de speciale App Store kunt bijbestellen. Denk aan CleverReach-tools voor e-mailmarketing, Pixelz-diensten voor het bewerken van foto’s, maar ook het keurmerk van WebwinkelKeur, voor een extra professionele en betrouwbare uitstraling van je webwinkel. Er zijn zelfs diensten voor de productie van unieke websiteteksten en voor het aanmaken van verzendlabels voor PostNL en DHL. Handig! Ook Google Analytics is in elke webshop aanwezig. Je ziet het al, we bieden je alles wat je nodig hebt voor het runnen van een professionele webshop.


online-webshops

Voordelige hosting van professionele webshops

STRATO biedt voordelige hosting aan voor webshops. Je hebt keuze uit verschillende pakketten voor webshops, die voornamelijk verschillen in de mailspace, de webspace, het aantal postvakken en de features die worden aangeboden. Bij elk webshop-pakket dat je bij ons bestelt, krijg je een uitstekende en professionele service en natuurlijk een onverslaanbaar lage prijs.