Een mobiele webshop maken?

  • Kies voor een webshop-pakket van STRATO
Webshop aanbiedingen

Een mobiele webshop maken met STRATO

Wil je een internetwinkel beginnen waar meteen een mobiele webshop bij inbegrepen zit? Dan is het een goed idee gebruik te maken van onze webshop-pakketten. Met de webshop-pakketten van STRATO kun je namelijk op een eenvoudige manier een mobiele webshop in elkaar zetten. In ons assortiment hebben we een groot aantal mobiele design templates, waarmee een webshop automatisch aangepast kan worden aan het apparaat waarmee de webshop bezocht wordt. Een dergelijke webshop wordt ook wel een responsive webshop genoemd. Je ziet op je pc dus de desktopversie van de webshop, terwijl je op je smartphone een mobiele webshop zult zien.

  • Makkelijk een mobiele webshop maken
  • Geschikt voor smartphones en tablets
  • Scherp geprijsde pakketten
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Gratis support

mobiele webshop

Mobiele websites en mobiele webshops

De manier waarop we het internet gebruiken is in de loop der tijd ingrijpend veranderd. Zo maakten we in het verleden bijvoorbeeld enkel gebruik van internet vanaf een vaste computer. Je had op dat moment een ethernet-kabel nodig om met het internet te verbinden. Met de komst van draadloze data-verbindingen, zoals WiFi en 4G, is het internet steeds mobieler geworden en dat heeft onze mogelijkheden erg vergroot. Zo hangt de komst van de smartphones en tablets hier bijvoorbeeld sterk mee samen. Een zeer groot deel van het internetverkeer gaat tegenwoordig dan ook via mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de eisen die aan de websites vandaag de dag gesteld worden. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat websites en webshops ook een mobiele website of mobiele webshop hebben.


mobiele webshop

De optimale ervaring

Vandaag de dag wordt er van vrijwel iedere webshop verwacht dat er voor tablets en smartphones een mobiele versie beschikbaar is. Op die manier kunnen bezoekers die via een tablet of smartphone naar de mobiele webshop gaan op een optimale manier gebruik maken van deze mobiele webshop. Hierbij gaat het erom de bezoekers een optimale online shopping-ervaring te bieden. Maar hoe pak je zoiets aan? Hoe zet je een mobiele webshop eigenlijk in elkaar? Bij STRATO bieden we niet alleen webshop hosting en webhostingpakketten aan, maar vinden we het bovendien belangrijk een optimale service aan te bieden. Onze professionals hebben veel kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van webshops via onze tools. Op het moment dat je vragen hebt over je mobiele webshop, of met een probleem zit waardoor je webshop niet optimaal functioneert, kun je dan ook altijd bij hen terecht. Zij zullen proberen om je probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bekijk onze aanbiedingen!