Maak de leukste webshops
met STRATO

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. De leukste webshops maken

Online kansen voor iedereen

De webshop heeft de wereld van de winkelier voorgoed veranderd. Dat wordt wel duidelijk, wanneer je naar het aandeel van de webshops van de totale verkopen kijkt: webshops zijn niet meer weg te denken. Niet alleen de traditionele winkels (met een fysieke winkel) gaan mee met de ontwikkelingen op online gebied. Deze ontwikkeling biedt kansen aan mensen die voorheen nog geen producten of diensten verkochten, maar die inmiddels de succesvolste en leukste webshops beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die in hun vrije tijd graag creatieve handarbeid verrichten, of kunst maken. Zij kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig in contact komen met mensen die hierin geïnteresseerd zijn en zo zelfs een leuk zakcentje verdienen met hun webshop. In dat opzicht is de toegang tot het ondernemerschap veel beter geworden voor veel mensen, in de wetenschap dat een fysieke winkel geen absolute noodzaak is. Zou je ook graag deel uitmaken van deze ontwikkeling en succesvol zijn, zoals andere website-eigenaren met de mooiste en leukste webshops? STRATO helpt je hierbij met een sterk aanbod voor aantrekkelijke prijzen, om jouw start in de wereld van de webshops zo succesvol mogelijk te maken!

  • Extreem lage prijzen
  • 200.000 producten standaard
  • Koppeling met online betalingsmethodes
  • Gratis domeinnaam
  • Optimale beveiliging

leukste webshops

De voordelen van STRATO voor jou

Bij STRATO kun je in het Webshop Basic-pakket al vanaf een maandprijs van €14,- een online webshop beginnen. Hiermee kun je al een leuke webshop maken met maar liefst 200.000 producten. Daarnaast zijn er nog drie andere pakketten: Advanced, Pro en Ultimate. In deze pakketten beschik je over nog meer geavanceerde features. Verder profiteer je bij STRATO van bijvoorbeeld handige webshop marketing tools. Ook kun je op een eenvoudige manier vanuit je webshop koppelingen maken naar de gebruikelijke online betalingsmethodes. Zo kun je bij ons terecht voor het maken van een webshop met iDEAL en PayPal.


leukste webshops

Veiligheid hoog in het vaandel

Verder kun je er bij STRATO op rekenen dat er veilig en betrouwbaar met de gegevens van jou en van je klanten wordt omgegaan. Met versleutelingstechnieken zoals SSL wordt de kans dat er misbruik van je data wordt gemaakt minimaal. Zeker bij webshops, waar veel betalingsgegevens worden verstuurd, is dit zeer waardevol. Buiten deze en andere voordelen van het aanbod van STRATO, kun je altijd vertrouwen op de professionele hulp van onze medewerkers. Als er bepaalde dingen niet goed functioneren zullen de vakmensen van STRATO je zo snel mogelijk van de passende hulp voorzien, zodat jouw webshop snel weer bij de beste en leukste webshops hoort.