Leuke webshops bieden
volop kansen

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Leuke webshops

Leuke webshops; kansen voor (web)winkeliers

De gemakken die de vele leuke webshops in de loop der jaren de consumenten hebben gebracht zijn overduidelijk. Denk hierbij aan de tijdsbesparing en de toegang tot een wereldwijd productaanbod. De webshop is voor veel winkeliers tegenwoordig niet meer iets dat ze ‘erbij’ doen, maar pure noodzaak om concurrerend te blijven. Voor sommige bedrijven vertegenwoordigt de webshop zelfs het grootste deel van de verkopen. Daarnaast zijn er ook steeds meer bedrijven die uitsluitend een webshop hebben. Deze bedrijven hebben volop geprofiteerd van de kansen die het internet hen bood en zijn leuke webshops gestart. De opkomst van de webshops heeft de verhoudingen binnen veel bedrijfstakken flink opgeschud. Voor iedere winkelier is het in principe een kans om op een relatief laagdrempelige manier veel bezoekers te krijgen. STRATO biedt voor zowel beginnende als ervaren webverkopers tal van mogelijkheden om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken en om tot de succesvolle webshops te gaan behoren!

  • Veilig en betrouwbaar online zaken doen
  • Handige tools
  • Gratis domeinnaam
  • Gratis telefonische support
  • Koppeling met betaalmethodes

leuke webshops

Voordelen van een webwinkel bij STRATO

Een van de dingen waar webwinkeliers die van de hulp van STRATO gebruikmaken van profiteren zijn de verschillende marketingtools. Zo heb je onder andere toegang tot Google Analytics. Hiermee kun je het gedrag van de bezoekers op je website en in je webshop analyseren. Zo kun je bijvoorbeeld checken hoeveel van de bezoekers ook daadwerkelijk over gaan tot een aankoop uit je webshop. Verder is er toegang tot e-tracker, een geïntegreerd web-analyse hulpmiddel, als je bijvoorbeeld de invloed van een marketingcampagne wilt controleren.


leuke webshops

Van hobby’s naar leuke webshops

Eerder werden al de internetbedrijven genoemd, die geen fysieke winkel hebben, maar leuke webshops gestart zijn. Verder kunnen veel mensen die in hun vrije tijd creatief zijn en zelf dingen maken, zoals technische hoogstandjes of kunst, op een vrij eenvoudige manier een extra zakcentje verdienen door online hun creaties aan te bieden. Er hoeven dus geen hoge kosten meer te worden gemaakt voor bijvoorbeeld een fysieke winkel, en bij STRATO kun je al vanaf een laag bedrag per maand je eigen site met webshop hebben. Zo´n goedkope webwinkel maakt het voor veel mensen mogelijk om meer met hun hobby of passie te doen. Hierdoor ontstaan de leukste webshops!