Eigen internetshop bij STRATO

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Internetshop bij STRATO

Een internet shop voor iedereen

Bij STRATO kun je zeer voordelig je eigen internetshop lanceren. Wij bieden een volledig pakket om op professionele wijze je eigen webshop te starten. De software is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je je volledig kunt focussen op het online verkopen van jouw producten of diensten. Het enige wat je nodig hebt om een internetshop te beginnen bij STRATO, is een internetverbinding. Je kunt vanuit huis of kantoor altijd bezig zijn met je website. Het werk kan eenvoudig tussentijds worden opgeslagen, zodat je er later weer mee verder kunt gaan. Het grootste voordeel van onze internet shop software, is dat je zonder programmeerkennis een webwinkel kunt starten. Alle elementen - tekst, afbeeldingen en video’s - zijn op eenvoudige wijze toe te voegen. Hiermee wordt de drempel om een webshop te starten flink verlaagd. Door de lage kosten, hoef je geen grote investeringen te doen.

  • Alles-in-één webshop software
  • Prachtige designtemplates voor een onvergetelijk uiterlijk
  • Marketingtools om je omzet te verhogen
  • Gratis telefonische helpdesk
  • Order- en voorraadbeheer
  • Ondersteuning van nationale en internationale betaalmodules

Internetshop

Vormgeving van je internetshop

Het design van je online webshop is een belangrijke zaak. De meeste bezoekers beoordelen binnen enkele momenten je website. Als de vormgeving van je internetshop verouderd is, zullen veel bezoekers je website direct weer verlaten. Het design van een webshop is vaak een kostbare zaak als je dit door een ontwerpbureau laat uitvoeren. Dit is bij STRATO niet het geval. Als je de internetshopdiensten bij STRATO bestelt, ontvang je vele professionele designtemplates om je webshop vorm te geven. De webshop templates zijn volledig naar je eigen smaak aan te passen. Onze templates voldoen aan de laatste eisen en geven je internet shop een professionele uitstraling. Er is tegenwoordig een sterke toename in het gebruik van mobiele devices te zien. Consumenten gebruiken steeds vaker hun tablet of smartphone om bestellingen op het internet te verrichten. Onze shops zijn hiervoor geoptimaliseerd.


Internetshop

Vergroot je afzetmarkt met een internetshop

Een internetshop biedt voor vele ondernemers nieuwe kansen en afzetmogelijkheden. Enkele jaren geleden liep men nog tegen hoge ontwikkelingskosten aan om een internetshop te starten. De ontwerpkosten waren destijds erg hoog en het onderhoud van een online shop werd vaak extern uitgevoerd. Hiervoor was namelijk veel technische kennis nodig. Met de opkomst van webshopsoftware - waarmee je eenvoudig een webshop kunt bouwen - is het voor iedereen mogelijk geworden om een eigen webshop te beginnen. Je kunt gewoon vanuit huis een webshop starten tegen relatief lage kosten. STRATO biedt gebruiksvriendelijke internet shop software aan voor zowel de beginnende als ervaren gebruiker.