Op zoek naar hosting voor je webshop?

  • Met een webshop pakket van STRATO zit je goed
Webshop aanbiedingen
Hosting webshop

Je webshop voordelig beginnen

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn website met webshop goedkoop kan opzetten? Hoe vind ik geschikte hosting voor mijn webshop? Welke betaalmogelijkheden moeten er in mijn webshop beschikbaar zijn? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij mensen spelen die een eigen website met webshop willen starten en dit voordelig willen doen.

Bij STRATO is voor deze mensen een scherp geprijsd en zeer compleet webshoppakket beschikbaar, waarmee je je webshop goedkoop kunt lanceren. Bekijk de verschillende pakketten van STRATO en bepaal welk webshoppakket het beste aansluit bij jouw wensen. Wat voor webshoppakket je ook kiest; bij ons is de hosting van jouw webshop in ieder geval in goede handen.


Het juiste webshop pakket kiezen

Bij STRATO kun je dus prima terecht voor een website met webshop, is de hosting van je webshop goed geregeld en kun je je webshop goedkoop opzetten. Maar dan blijf je nog wel met de vraag zitten: welk webshoppakket is nu het meest geschikt voor mijn webshop en de doelen die ik heb?

We bieden bij STRATO onze diensten in drie heldere webshoppakketten aan, namelijk de Webshop Basic, Webshop Advanced en Webshop Pro-pakketten. De voornaamste verschillen zitten in het aantal producten dat aangeboden kan worden. Zo profiteer je altijd van de uitstekende service van STRATO, ook wanneer je tegen vragen of problemen aanloopt tijdens het opzetten of beheren van je website met webshop.

  • Webshop goedkoop opzetten
  • De hosting van je webshop goed geregeld
  • Programmeerkennis niet noodzakelijk
  • Geschikt als mobiele webshop
  • Ondersteuning voor alle betaalmogelijkheden

Webshop pakket

Betaalmogelijkheden aan je webshop toevoegen

Naast het feit dat je bij STRATO je webshop goedkoop kunt opzetten, is één van de grote voordelen van STRATO dat je, om een indrukwekkende en persoonlijke website met webshop te kunnen ontwerpen, geen ervaring op het gebied van programmeren hoeft te hebben. Zo maken ook mensen die weinig technische kennis hebben in een handomdraai goed functionerende en stijlvolle webshops! Je kunt bijvoorbeeld zonder moeite populaire betaalmogelijkheden, zoals iDeal en Paypal, aan je webshop toevoegen. Over technische zaken zoals veiligheidsupdates en webshophosting hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je. Op deze manier kun je je als klant van STRATO voor de volle honderd procent op de inhoud van je website met webshop concentreren. En ook wanneer je een responsive webshop voor mobiele apparaten wilt maken, zit je bij STRATO goed.