Eenvoudig je eigen webwinkel maken bij STRATO

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Goedkope webwinkel

Je eigen webwinkel maken bij STRATO

Wil jij je eerste stappen zetten in de wereld van online shoppen en e-commerce, en daarom een eigen webwinkel maken? Of heb je al een ‘fysieke’ winkel en ben je op zoek naar een manier om een goedkope webwinkel te maken, als uitbreiding van je onderneming en om je klanten beter te bedienen? Bij STRATO ben je aan het juiste adres. Met onze verschillende webshop-pakketten bieden we een passende oplossing om een goedkope webshop te starten. Of het nu gaat om een kleine webwinkel met een klein aantal aangeboden producten, of om een grote webshop; bij STRATO zit je goed!

  • Geavanceerde, goedkope webwinkel
  • Gebruiksvriendelijke software en marketing tools
  • Ondersteuning van vele betaalmethodes
  • Keuze uit vele moderne designs
  • Geen provisiekosten

Goedkope webwinkel

Je eigen webwinkel maken; hoe pak je dat aan?

Met onze gebruiksvriendelijke software kan iedereen die een eigen webwinkel wil maken, een professionele webshop met talloze producten in elkaar zetten. Stel een webshop design samen met behulp van vele moderne templates en je kunt gelijk aan de slag. Uiteraard kun je het design helemaal naar jouw smaak aanpassen. Een domeinnaam is altijd gratis inbegrepen, evenals de software-updates voor je webwinkel. Zo kun je efficiënt een goedkope webwinkel opbouwen. Verder kun je bij STRATO rekenen op hoge kwaliteit webwinkel hosting. De betrouwbaarheid van je site en webshop, en de veiligheid van de gegevens die via je website worden verstuurd, hebben de hoogste prioriteit. Aarzel daarom niet, grijp de kans om je eigen webwinkel te maken en zet de beslissende stap in de wereld van het online verkopen.


eigen webwinkel maken

Goedkope webwinkel-pakketten

Wellicht vraag je je af wat een webshop precies kost. Bij STRATO heb je de keuze uit een aantal webshop-pakketten, die voor verschillende doeleinden passend zijn. De kosten van je webshop hangen onder meer af van het pakket dat je kiest. Er zijn vier pakketten: Basic, Advanced, Pro en Ultimate. Met al deze pakketten kun je tot 200.000 producten via je webshop verkopen. Probeer dat maar eens in een traditionele, ‘fysieke’ winkel! Bij de grotere pakketten beschik je daarnaast over geavanceerde opties, zoals meertaligheid en marketingtools.


goedkope webwinkell

Hulpmiddelen om je eigen webwinkel te maken en te beheren

Bij STRATO profiteer je, behalve van de scherp geprijsde webwinkel-pakketten, ook van handige hulpmiddelen die het je een stuk gemakkelijker maken als je een eigen webwinkel wilt maken en beheren. Eén van deze optionele hulpmiddelen is de zogenaamde STRATO rankingCoach. Met dit hulpmiddel krijg je inzicht in de positie die je hebt in een zoekmachine, wanneer mensen zoeken op termen die voor jouw webwinkel relevant zijn. Niet alleen is dit een zeer krachtig hulpmiddel, maar het is ook heel gebruiksvriendelijk. Zo kun je aan de hand van opdrachten, video’s en tutorials een goede strategie opzetten die je kans op hogere bezoekersaantallen in de toekomst vergroot. Verder kun je bij STRATO ook gebruik maken van flexibele mailspace; e-mailpostvakken op maat!

Door onze goedkope webwinkel-pakketten en uitgekiende marketingtools is het opbouwen en lanceren van webwinkels bij STRATO heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je hebt geen kennis van programmeren nodig om je eigen webwinkel te maken. Met onze gebruiksvriendelijke interface kan iedereen met de juiste ideeën een goedkope webwinkel opzetten, lanceren en beheren!