Sitebuilder: de STRATO websitemaker

Top aanbiedingen ontdekken

Zelf een website maken?

Wil je een mooie, goed functionerende website voor je bedrijf, of voor jezelf hebben? Maar heb je geen studie gemaakt van het ontwikkelen van websites en wil je het toch het liefst helemaal zelf doen? Met Sitebuilder kun je snel en gemakkelijk een indrukwekkende website in elkaar zetten. Met originele layouts en andere mogelijkheden kun je je website helemaal naar je eigen hand zetten. Je hoeft geen website builder software te installeren, want je werkt met een online website builder. Zo kun je altijd en overal je site aanpassen. En het mooiste is: je hebt er geen technische kennis wat betreft websites ontwikkelen voor nodig!

  • Snel je eigen website
  • Gebruiksvriendelijke websitemaker
  • Responsive design: perfect voor mobile
  • Eenvoudig foto’s en video’s toevoegen
  • Geschikt voor HTML5

websitemaker voordelen

Wat zijn de voordelen van de Sitebuilder?

Hoewel veel mensen graag een eigen website zouden willen hebben voor zichzelf, voor hun eigen bedrijfje of vereniging, struikelen velen vaak over de hoge moeilijkheidsgraad van het ontwikkelen van websites. Het vereist namelijk doorgaans veel kennis op het gebied van programmeren en ervaring met de verschillende programmeertalen om de gewenste vormgeving in de praktijk om te zetten. Zelfs de meest ervaren web site maker raakt wel eens in de knoop, laat staan diegenen die minder kennis en ervaring op dit gebied hebben.

Voor deze mensen is de website builder van STRATO de ideale site maker. Je kunt hiermee namelijk met een gebruiksvriendelijke interface zeer geavanceerde websites maken. Met deze websitemaker ben je bovendien niet gebonden aan een PC, maar kun je overal waar je internettoegang hebt je website aanpassen. Start vandaag nog met de websitemaker, door een responsive design template of sjabloon te kiezen dat aansluit op het thema van je website. Uiteraard kun je deze nog tot in de details aanpassen. Veel mensen die een website willen maken kijken naar een dure websitemaker zoals Dreamweaver, in de hoop dat het daarmee goed komt. Onze WYSIWYG website builder geeft niet alleen het gewenste resultaat, maar is ook nog eens een goede keuze als je liever een goedkope website wilt maken!


websitemaker

Een websitemaker van deze tijd

Met de websitemaker van STRATO is het heel eenvoudig om media toe te voegen aan de pagina’s op je website. Zo sleep je simpelweg een foto of een video naar de gewenste positie. De invloed van sociale media voor websites is tegenwoordig natuurlijk zeer groot en daarom biedt onze website editor ook de mogelijkheid om sociale media-elementen toe te voegen aan je website. Zo kan je website ook via Facebook en Twitter verspreid worden, wat op den duur de bezoekersaantallen ten goede zal komen.