Snel een website maken?

Actieprijzen checken

Een website maken en online zetten met STRATO

Wil je een eigen website maken, zoals een blog of een bedrijfswebsite? Dan weet je waarschijnlijk dat het opzetten, ontwerpen en onderhouden van een website doorgaans veel tijd kost. Even snel een website maken en online zetten is voor de meeste mensen helaas makkelijker gezegd dan gedaan. De technische kennis die iemand nodig heeft om een goede website te ontwikkelen, vormt vaak een probleem. Voor iedereen die zich afvraagt: "hoe maak ik mijn eigen website?", is er de Sitebuilder. Met de Sitebuilder van STRATO hoef je je om de technische kant geen zorgen te maken. Deze online website editor maakt het mogelijk om snel een website te maken en online te zetten. Door gebruik te maken van één van de vele design-templates kun je je website stijlvol vormgeven en geheel naar eigen smaak aanpassen. Je zult hierbij niet struikelen over ingewikkelde programmeertalen zoals HTML of CSS. Via de gebruiksvriendelijke interface kun je namelijk precies zien wat je doet en hoe je website eruit zal komen te zien. Met de Sitebuilder bespaar je op dure software en kun je eenvoudig een professionele website maken en online zetten.

 • In een handomdraai je eigen website bouwen
 • Geen programmeerkennis vereist
 • Zelf de vormgeving aanpassen
 • Geen software installeren
 • Lage prijs, inclusief domeinnaam en e-mail

website maken

Overal ter wereld je website maken en online bewerken

De Sitebuilder van STRATO is een online website builder waarvoor geen programmeerkennis is vereist, waardoor het mogelijk wordt om in een paar simpele stappen een homepage te bouwen. De Sitebuilder heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, zodat het voor iedereen te begrijpen is welke stappen je moet zetten bij het bouwen van je website. Ook hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde en dure software te kopen en te installeren op je pc. Je kunt gewoon vanuit je webbrowser (zoals Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox) snel een website maken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je niet aan één pc gebonden bent voor het onderhouden van je website. In principe kun je overal ter wereld de inhoud van je website of het website design aanpassen. Het enige wat je daarbij nodig hebt is een internetverbinding!


social elementen

Gemakkelijk social media-elementen toevoegen

Met de Sitebuilder van STRATO kun je niet alleen snel een website maken en online zetten; je beschikt ook nog eens over een heleboel moderne functies. Eén van die moderne functies is de mogelijkheid tot het toevoegen van social media-elementen. De invloed van social media is tegenwoordig enorm groot, waardoor het voor websites erg belangrijk is geworden hier op in te spelen. Via de Sitebuilder van STRATO kun je met enkele muisklikken Facebook- en Twitter-elementen toevoegen. Door deze elementen op je website te plaatsen, vinden bezoekers eenvoudig de weg naar jouw social media-pagina’s. Via social media kun je updates plaatsen, bezoekers opnieuw naar je website trekken en een nieuw publiek aanspreken.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany