STRATO´s Sitebuilder: de slimste website editor

Top aanbiedingen ontdekken
  1. Home
  2. Sitebuilder
  3. Website editor

Waarom de Sitebuilder gebruiken?

De meeste mensen die een website willen maken, komen vroeg of laat in de problemen door een gebrek aan pogrammeerkennis. Of ze nu bekende website editor software gebruiken, of het eenvoudige kladblok; toch blijven velen worstelen met codenamen zoals http, html of css.
Met de STRATO website builder hoef je je om de techniek geen zorgen te maken en kan je je gewoon op de inhoud van je website richten. Met de online website editor maak je op basis van één van de honderden moderne website designs je eigen website. Deze kun je verder helemaal naar je eigen wensen aanpassen.
Omdat steeds meer mensen op hun mobiele telefoon of tablet surfen, is het belangrijk dat je website hiervoor geoptimaliseerd is. Onze website editor zorgt door responsive design voor een perfecte mobiele weergave. Ook kan je voor de mobiele versie van je site speciale elementen zoals een belknop toevoegen.

  • Werkt volgens het WYSIWYG-principe
  • Geen programmeerkennis vereist
  • Vormgeving naar eigen voorkeuren aan te passen
  • Geschikt voor HTML5
  • Moderne responsive designs

Website editor - Naar eigen smaak aan te passen

Naar eigen smaak aan te passen

Een van de hulpmiddelen die STRATO aanbiedt, zodat je snel een portfolio website kunt maken, is de Sitebuilder. Deze online software stelt mensen die niet beschikken over kennis of ervaring op het gebied van programmeren of websites ontwikkelen, in staat om een zeer geavanceerde en goed werkende site te bouwen. Omdat je je website helemaal zelf kunt inrichten, is de Sitebuilder geschikt om allerlei soorten websites mee te maken: van een homepage voor vakmensen tot een reisblog. Je kunt kiezen uit een grote hoeveelheid sjablonen, waaronder sjablonen die uitstekend zijn voor het tonen van fotogallerijen. Uiteraard zijn deze nog naar eigen voorkeur aan te passen, maar het geeft alvast een goede basis als je portfolio website wilt maken. Een extra voordeel: je kunt je website eenvoudig koppelen aan je social media kanalen. Koppel je website bijvoorbeeld aan Facebook, zodat je je doelgroep nog beter bereikt.