Maak je eigen website met onze website builder

Actieprijzen checken

Voordelig je eigen website met de website builder

Heb je een goed website-idee, maar vraag je je af: hoe maak ik mijn eigen website? Wij realiseren ons zeer goed dat het bouwen van een website voor veel mensen lastig is, vanwege de benodigde technische kennis. Onze online website builder neemt deze drempel helemaal weg. De website builder software is ontworpen met slechts één doel: een gebruiksvriendelijke website software aanbieden aan mensen die geen specialistische kennis hebben en eenvoudig en tegen lage kosten een eigen plek op het internet willen bemachtigen. De ontwikkelingskosten zijn vaak een reden om geen website te lanceren. Er moeten immers hoge kosten worden gemaakt als je een duur bureau inschakelt voor het ontwikkelen van een website. Bij STRATO betaal je een laag bedrag per maand voor de websitebuilder en hosting.

 • Websitemaker met professionele designs
 • Perfect voor mobiele devices
 • Werkt volgens het WYSIWYG-principe
 • Geschikt voor zakelijke en privéwebsites
 • Software installeren niet nodig
 • Gratis klantenservice

Eenvoudig het design van je website bepalen

Eenvoudig het design van je website bepalen

Of je nu een blog begint of een portfolio website wilt maken; het ontwerp is één van de belangrijkste onderdelen van een website. Als je veel aandacht aan het design besteed, weten bezoekers dit zeker te waarderen. Zij zijn namelijk geneigd om langer op een visueel aantrekkelijke website te blijven dan op een slecht ontworpen website. De site builder voor je website brengt alle designelementen onder in één eenvoudig programma. Onze website editor bevat namelijk honderden designs, die ontworpen zijn door professionele designbureaus. Het design hoeft hiermee niet vast te staan. De kleurstellingen en lettertypes zijn volledig aan te passen. Je krijgt hier overigens ook hulp bij. De HTML5 website builder is voorzien van een handige tool die kleuren presenteert die goed bij elkaar passen, zodat je direct ziet wat het mooiste is voor je website. Aangezien veel mensen een smartphone of tablet gebruiken voor het surfen op het internet, zijn er ook vele responsive designs verkrijgbaar. De website past zich automatisch aan de schermgrootte aan, met als resultaat dat een optimale weergave wordt gerealiseerd.


Optimale weergave op alle devices

Website hosting met site builder

Je krijgt niet alleen een gebruiksvriendelijk programma als je een website builder pakket afsluit, ook de hosting van de website builder wordt verzorgd door STRATO. Je ontvangt één nationale of internationale domeinnaam naar keuze. Om ervoor te zorgen dat je e-mails kunt versturen vanaf je domein, behoort e-mailhosting tot het pakket. Het e-mailpakket word standaard geleverd met een protectiesysteem, zodat je altijd beschermd bent tegen de laatste virussen en spam. Het protectiesysteem wordt dagelijks geüpdatet. Je hoeft je geen zorgen te maken over het overschrijden van het dataverkeer. Je profiteert bij STRATO namelijk van onbeperkt dataverkeer voor je website.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany