Maak je eigen website met onze website builder

Actieprijzen checken
  1. Home
  2. Sitebuilder
  3. Website builder

Voordelig je eigen website maken met de Sitebuilder

Een eigen website maken hoeft niet duur te zijn. Bij STRATO betaal je een laag bedrag per maand voor de sitebuilder en webhosting . Daarvoor bouw je zonder enige technische kennis een professionele website. Het systeem bevat alle belangrijke onderdelen voor het beheer van je site. De vormgeving, het contentbeheer en de applicaties zijn samengevoegd in één programma, zodat je overzichtelijk, snel en op gebruiksvriendelijke wijze een website maakt. Met de specialistische software van STRATO heb je voor een laag bedrag jouw eigen plek op internet!

  • Online sitebuilder met professionele designs
  • Responsive designs voor mobiele devices
  • Geen programmeerkennis nodig
  • Geschikt voor zakelijke en persoonlijke websites
  • Lage kosten, gratis domeinnaam en e-mail
  • Gratis helpdesk, instructievideo’s en FAQ-bibliotheek

Met de HTML 5 sitebuilder maak je eenvoudig een eigen website.

Professionele designs voor alle soorten websites

Onze HTML-5 sitebuilder software is uitermate geschikt om zowel zakelijke als persoonlijke websites mee te bouwen. Met de meer dan 150 designs pas je de website volledig naar eigen wens aan. Zo zijn er ontwerpen voor specifieke branches, blogs, nieuwssites en nog veel meer! De templates zijn door professionele designers ontworpen om een onvergetelijke indruk op je bezoekers achter te laten. De kleurstellingen en lettertypes zijn volledig aan te passen. Je krijgt hier overigens ook hulp bij. De HTML5 website builder is voorzien van een handige tool die kleuren presenteert die goed bij elkaar passen, zodat je direct ziet wat het mooiste is voor jouw website!


Eenvoudig een responsive site bouwen die zich moeiteloos aanpast op iedere schermgrootte.

Optimale weergave op alle devices

Het is van belang om rekening te houden met bezoekers die voor het bezoeken van je website een tablet of mobiele telefoon gebruiken. Door de STRATO responsive designs passen de templates zich moeiteloos aan op iedere schermgrootte, zodat je website op alle devices optimaal weergegeven wordt. Hierdoor ben je zeker van een perfecte gebruikerservaring.


Eenvoudig widgets en social media-elementen toevoegen aan jouw zelfgebouwde website met de STRATO Sitebuilder.

Veel plug-ins en widgets beschikbaar

Met de sitebuilder installeer je eenvoudig allerlei handige toepassingen op de website. Denk hierbij aan Google Maps-integratie en buttons voor social media als Facebook, Linkedin en Twitter. Je selecteert simpelweg het gewenste element vanuit het beheersysteem en sleept het naar de gewenste locatie.


STRATO Sitebuilder levert een domeinnaam naar keuze. Ook kun je e-mails sturen vanaf jouw domein.

Website hosting met sitebuilder

Als je gebruikmaakt van onze sitebuilder, dan verzorgt STRATO ook de webhosting . Je ontvangt één nationale of internationale domeinnaam naar keuze met gratis e-mailhosting, zodat je e-mails kunt sturen vanaf je domein. Bij het e-mailpakket leveren we standaard een veiligheidssysteem, zodat je altijd beschermd bent tegen de laatste virussen en spam. Je hoeft je geen zorgen te maken over het overschrijden van een datalimiet want bij STRATO profiteer je van onbeperkt dataverkeer!