STRATO’s sitebuilder software

Top aanbiedingen ontdekken

Een eigen website hoeft niet duur of moeilijk te zijn!

Vaak wordt gedacht dat het ontwikkelen van een eigen website erg duur en ingewikkeld is. Als je een website laat ontwikkelen door een internetbureau, worden er vaak hoge kosten in rekening gebracht. Met de HTML5 website builder software van STRATO is dit niet het geval. Je betaalt een maandelijks bedrag, waarmee de hosting en het beheer van de website bij STRATO worden ondergebracht. Het grootste voordeel van onze sitebuilder software is, dat je zonder voorkennis je eigen website kunt bouwen. Het systeem bevat alle belangrijke onderdelen voor het beheer van je website. De vormgeving, het contentbeheer en de applicaties zijn samengevoegd in één programma, zodat je overzichtelijk, snel en op gebruiksvriendelijke wijze een website kunt maken.

  De voordelen van onze Sitebuilder:
 • Lage kosten, gratis domeinnaam
 • Gebruiksvriendelijke online website builder
 • Geen programmeerkennis nodig
 • Gratis helpdesk, instructievideo’s en FAQ-bibliotheek
 • Werkt volgens het WYSIWYG-principe
 • Moderne responsive designs

Zakelijke en privéwebsites

Zakelijke en privéwebsites

De website builder software is uitermate geschikt om een zakelijke of privéwebsite te bouwen. De websitemaker bevat meer dan 460 designs die je naar wens kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit templates voor branchespecifieke designs, blogs, nieuwssites en nog veel meer! De standaard ontwerpen zijn door professionele designers ontworpen om een onvergetelijke indruk op je bezoekers achter te laten. Het is mogelijk om de templates zelf aan te passen. De kleuren, lettertypes en pagina-indeling zijn in een handomdraai gewijzigd. Als je vragen hebt, staat onze gratis telefonische helpdesk altijd voor je klaar.


Optimale weergave op alle devices

Optimale weergave op alle devices

Het is van belang om rekening te houden met bezoekers die voor het bezoeken van je website een mobiele device gebruiken. Je website wordt door de verschillende beeldschermen van deze devices steeds op een andere wijze getoond. Daarom bevat onze website editor responsive design templates. Deze templates zorgen ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan het beeldscherm van de gebruiker. Hierdoor ben je zeker van een perfecte gebruikerservaring.


Veel plug-ins en widgets beschikbaar

Veel plug-ins en widgets beschikbaar

Allerlei toepassingen zijn eenvoudig te installeren op de website. Je kunt hierbij denken aan een Google Maps-integratie, Facebook en Twitter-buttons. Je selecteert het gewenste element vanuit het beheersysteem, om deze vervolgens naar de gewenste locatie te slepen.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany