STRATO website builder en hosting

Actieprijzen checken

Compleet pakket met website builder en hosting

Wil je graag een eigen site bouwen, maar vraag je je af: hoe maak ik mijn eigen website? Bij STRATO bieden we zeer voordelige website builder en hosting pakketten aan, in de vorm van onze Sitebuilder. Met onze gebruiksvriendelijke website builder software en hosting heb je geen programmeerkennis nodig om indrukwekkende en geavanceerde websites te kunnen maken. Maar niet alleen website maken wordt zo gemakkelijker. Met de online software heb je een complete site builder, hosting, een domein en een e-mailaccount in één. Bekijk hier hoe jij de website builder en hosting van STRATO voor jouw website-ideeën kunt gebruiken. Lanceer je website met de Sitebuilder en het technische werk wordt voor je gedaan. Jij kunt je volledig op de inhoud richten!

 • Eenvoudig je eigen website maken
 • Compleet pakket met hosting, domein en e-mail
 • Lage maandelijkse kosten
 • Geen dure software noodzakelijk
 • Gratis ondersteuning van onze klantenservice

websitemaker voordelen

Voordelen van een website builder en hosting

Websites maken; het lijkt niet voor iedereen weggelegd. Doorgaans moet je namelijk over een grote hoeveelheid kennis beschikken, voordat het website bouwen begint. Dit blijkt wel uit de gigantische hoeveelheid boeken die er over het maken van websites en over afzonderlijke codetalen zijn geschreven. Het is dan ook logisch, dat dit voor veel mensen een hoge drempel vormt. Als je bijvoorbeeld een website over je hobby wilt maken of een portfolio online wilt stellen, moet je eerst een studie maken van het ontwikkelen van websites. Je bent dan al snel maanden bezig met het leren van allerlei codetalen, voordat er ook maar één letter aan inhoud over je hobby op internet staat. De ideeën die veel beginnende websitemakers hebben, stranden dan ook vaak in dit stadium. Ze worden afgeschrikt door de grote hoeveelheid kennis die je moet hebben om een website op poten te zetten. Dit is waar STRATO je helpt met een compleet pakket met site builder en hosting.


sociaal website

Geen dure software nodig

Waar moet je beginnen, als je je eigen website wilt maken? Dat het maken van een website niet zo eenvoudig is, hebben velen waarschijnlijk al moeten ervaren. Maar met de Sitebuilder van STRATO heb je een website builder en hosting, waarmee je in no time een website online hebt staan. Zo hoef jij je niet met technische zaken bezig te houden en kun je je concentreren op de content van je site. Met onze Sitebuilder bespaar je bovendien veel kosten. Als goedkope host bieden wij niet alleen complete pakketten met website builder en hosting zeer goedkoop aan, maar hoef je ook geen dure en zware software te kopen! Regel daarom nu jouw webhosting met sitebuilder bij STRATO!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany