De online website builder van STRATO

Websitebuilder aanbiedingen ontdekken
  1. Home
  2. Sitebuilder
  3. Online website builder

De online website builder van STRATO

STRATO biedt een oplossing voor mensen die wél plannen en ideeën voor een website hebben, maar die niet over de technische kennis en ervaring beschikken om een website van begin af aan te ontwikkelen: de Sitebuilder. Met deze online website builder kan in principe iedereen met een pc met internetverbinding beginnen websites te maken; of je nu een portfolio website wilt maken of een blog wilt beginnen. Door de gebruiksvriendelijke online website builder interface hoef je niet eerst moeilijke software te leren gebruiken, of de html- en css-codetalen te leren lezen om een indrukwekkende site te maken. Maak een vliegende start met de Sitebuilder online website builder en maak je eigen website online!

  • Gebruiksvriendelijke online website builder
  • Werkt volgens het WYSIWYG-principe
  • Altijd en overal je site aanpassen
  • Extra software installeren niet nodig
  • Vakkundige ondersteuning

websitemaker voordelen

Maak je eigen website online!

Met de HTML5 online website builder van STRATO hoef je niet met een lege html-pagina te beginnen, maar kun je een bestaand ontwerp dat je zelf kunt kiezen helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Kies simpelweg een van de vele website templates en je hoeft je geen zorgen meer te maken over de basisstructuur van je website. Je kunt je in de online website builder direct concentreren op de inhoud, layout en het uiterlijk van je website. STRATO´s websitemaker werkt volgens het WYSIWYG-principe en met de website builder online software kun je overal (waar een interverbinding is) je website beheren en veranderen. Wacht niet langer en maak je eigen website online!


sociaal website

Geen extra software

Omdat onze website editor helemaal online werkt, hoef je geen moeilijke software te installeren op je eigen computer. Je kunt iedere computer met een internetverbinding gebruiken om in te loggen op je online website builder. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om het up to date houden van de software of je computer, wij zorgen ervoor dat de online site builder altijd werkt. Je hoeft dus geen dure, zware software te kopen en te installeren en de site builder online werkt op iedere pc vrijwel hetzelfde! Probeer nu de website builder online van STRATO!