Maak je eigen website met de Sitebuilder

Maak je eigen website met de Sitebuilder

Top aanbiedingen ontdekken

Met de Sitebuilder een website maken

Heb je een idee voor een site, maar vraag je je af: hoe maak ik mijn eigen website? Voor degenen zonder programmeerkennis is een eigen website bouwen doorgaans een grote opgave. De Sitebuilder van STRATO helpt je om een indrukwekkende site te maken en is daarom het ideale hulpmiddel. Twijfel niet en maak je eigen website met de STRATO Sitebuilder!

 • Ontwerp je eigen website
 • Gebruiksvriendelijk
 • Naar eigen voorkeuren aan te passen
 • Geen programmeerkennis noodzakelijk
 • Voordelig & inclusief domeinnaam

Voor wie, en wat zijn de voordelen?

Voor wie, en wat zijn de voordelen?

Heb je altijd al een mooi vormgegeven homepage willen bouwen, maar struikel je over de technische aspecten die erbij komen kijken? Het is een probleem dat veel mensen hebben die van plan zijn een website te maken. Als je een website wilt hebben die naar jouw eigen smaak is vormgegeven moet je normaal gesproken al over een behoorlijke technische kennis beschikken. Gemakkelijk een website maken is doorgaans eenvoudiger gezegd dan gedaan. Met de STRATO website editor kan je direct zonder voorkennis beginnen aan het maken van een website. Je kunt kiezen uit honderden moderne designs voor de te maken website. Vele van deze templates zijn responsive, dat wil zeggen dat ze er op ieder gebruikt apparaat goed uitzien, of dat nu een laptop, smartphone of tablet is. Nog een voordeel van de Sitebuilder is dat het website maken online gebeurt; je hoeft geen software te downloaden en kunt overal aan je site werken.


Creëer je eigen website in no time!

Creëer je eigen website in no time!

Met de Sitebuilder heb je de keuze uit talrijke sjablonen uit verschillende categorieën. Zo heb je een mooi ontwerp waarmee je kunt beginnen. Dit sjabloon kun je uiteraard compleet naar eigen voorkeur aanpassen. Daarnaast kun je met de Sitebuilder de website layout tot in detail naar je hand zetten. Zo zijn er naast de sjablonen voor de te maken website ook honderden lettertypes waar je uit kunt kiezen. Verder heb je voor een kleine meerprijs ook de beschikking over STRATO rankingCoach. Deze tool helpt je om de te maken website te optimaliseren voor zoekmachines. Op deze manier zal je een betere positie veroveren in de zoekresultaten op bepaalde zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden die relevant zijn voor je website.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany