Snel een eigen website bouwen

Sitebuilder actieprijzen checken

Je eigen website bouwen met onze sitebuilder

Wil je graag een site bouwen, maar vraag je je af: hoe maak ik mijn eigen website? Met onze sitebuilder bieden we je een alles-in-één-oplossing voor het bouwen van je eigen website. De sitebuilder is een totaalpakket inclusief domeinnaam, email en hosting. De sitebuilder software kenmerkt zich door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het programma is namelijk zo ontworpen dat je geen enkele kennis van HTML of een andere programmeertaal nodig hebt om een eigen website te bouwen. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een mooie, moderne website te maken. Niet voor niets neemt het aantal websites dat wordt gebouwd met speciale websitesoftware alsmaar toe. Of je nu een eigen site wilt bouwen of een bedrijfswebsite; met de sitebuilder van STRATO kan het allemaal.


 • Volledig te personaliseren


 • Lage maandelijkse kosten
 • Gratis telefonische helpdesk
 • Optimale weergave voor mobiele devices

Hoe kun je je eigen website bouwen met de sitebuilder?

Hoe kun je je eigen website bouwen met de sitebuilder?

In de sitebuilder van STRATO zijn alle belangrijke aspecten van een website, zoals de sitestructuur, pagina-indeling en vormgeving, ondergebracht in een gebruiksvriendelijke interface. Met allerlei functies helpen we je op weg een eigen website te bouwen. Neem bijvoorbeeld de designfunctie: hiermee heb je toegang tot honderden professionele design-templates. Daardoor vind je er altijd wel één die bij je eigen website past. Deze design-templates zijn volledig te personaliseren doordat je allerlei kleine pagina-elementen aan kunt passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren en verschillende lettertypes. Tijdens het bouwen van je eigen website hoef je je alleen maar op de content te richten. Het toevoegen van tekst, afbeeldingen en video’s gebeurt zonder gebruik van programmeertaal. De sitebuilder zet de door jou gewenste content namelijk zelf om in webcode. Je hebt hier dus geen omkijken naar! Omdat het website maken online gebeurt, hoef je geen software te downloaden en kun je overal aan je website werken.


Je eigen website met responsive design

Je eigen website met responsive design

Het internetverkeer vanaf mobiele devices als tablets en smartphones is de afgelopen jaren flink toegenomen. Om ervoor te zorgen dat je eigen website ook optimaal wordt weergegeven op mobiele devices, kun je je homepage bouwen met één van de vele responsive templates. Deze templates zorgen ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan verschillende beeldschermformaten. Het maakt dan niet uit of een bezoeker je website bezoekt vanaf een PC, tablet of smartphone.


Gratis helpdesk bij het bouwen van je eigen website

Gratis helpdesk bij het bouwen van je eigen website

Hoewel het met de sitebuilder van STRATO erg eenvoudig is om een eigen website te bouwen, kan het natuurlijk voorkomen dat je alsnog tegen een probleem aanloopt. Op onze website vind je veel ondersteunende informatie. Zo is er speciaal voor de sitebuilder een reeks videohandleidingen gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe het programma werkt. Mocht je toch nog vragen hebben over het bouwen van je eigen website, dan kun je altijd onze helpdesk raadplegen, per mail of gewoon telefonisch.


rankingCoach voor zoekmachineoptimalisatie

rankingCoach voor zoekmachineoptimalisatie

Wanneer je een professionele site gaat bouwen waarmee je veel bezoekers hoopt te trekken, is het erg belangrijk om te werken aan je positie in zoekmachines. Daarom kun je bij de aanschaf van de sitebuilder ervoor kiezen ook de STRATO rankingCoach erbij te nemen. De rankingCoach van STRATO biedt inzicht in de SEO-prestaties van jouw website. Daarnaast helpt het programma je om een gedegen SEO-strategie te ontwikkelen waarmee je je concurrenten te slim af bent.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany