Je webserver opzetten bij STRATO

Server aanbiedingen bekijken

Snel online en eenvoudig opzetten

Aan de slag met een online project, bijvoorbeeld voor je organisatie of eigen onderneming, maar moet je nog een eigen webserver regelen? Zijn voor jou betrouwbaarheid, veiligheid en performance het belangrijkste bij een webserver huren of kopen? In dat geval hoef je niet verder zoeken en kun je je tijd besparen; bij STRATO ben je aan het goede adres. Met onze dedicated servers voor Windows en Linux kun je een hoge kwaliteit webserver opzetten die altijd gegarandeerde performance levert! We bieden uiteenlopende hardware, van absolute instapmodellen tot extreem krachtige servers. Verder profiteer je bij STRATO van talloze features die het beheren en onderhouden van je server een stuk makkelijker maken. En dit alles hoeft helemaal niet veel te kosten; bij ons zit je ook goed als je op zoek bent naar een goedkope server.

 • Moderne hardware
 • Talloze features
 • Keuze uit vele modellen
 • Veilige en betrouwbare hosting
 • Ondersteuning van professionals

webserver kopen

Voordelen van een webserver kopen bij STRATO

Als je een webserver kopen of huren wil bij STRATO, dan kun je ook je voordeel doen met enkele handige features, die het serverbeheer een prettige ervaring zullen maken. Een van deze features is Traffic Control. Deze feature geeft je inzicht (met behulp van statistieken) in het dataverkeer dat via de webserver loopt. Mochten er zich onregelmatigheden voordoen in het datagebruik van de server dan word je hiervan op de hoogte gebracht. Een tweede feature waar je hopelijk zo min mogelijk gebruik van zult hoeven maken is RecoveryManager. Met deze feature kun je gebruik maken van de reddingssystemen van de server. Dit kan van pas komen als bijvoorbeeld het besturingssysteem niet meer werkt, of niet meer wil opstarten. In het beste geval hoef je hier nooit gebruik van te maken, maar mocht je besturingssysteem niet meer opstarten zul je dankbaar zijn dat deze feature bestaat! Deze features zijn niet alleen handig als je een webserver opzetten wilt, maar ze zijn bovendien inbegrepen bij alle dedicated servers (dit geldt ook voor de feature RemoteControl). Naast de scherpe prijzen maakt dit het aanbod erg aantrekkelijk als je een webserver kopen of webserver huren wilt.


webserver opzetten

Veilig en betrouwbaar een webserver opzetten

Bij STRATO staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo worden de datacentra van STRATO regelmatig getest en moeten ze aan strenge eisen voldoen. Zo heeft STRATO al sinds lange tijd onder andere het ISO 27001 certificaat als teken van kwaliteit en veiligheid. Uiteraard zijn onze eigen datacenters voorzien van moderne noodstroomvoorzieningen en redundant uitgevoerde uplinks.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany