Altijd de juiste server huren bij STRATO

Naar de serverpakketten
  1. Home
  2. Server
  3. Server huren
server huren

Server huren: flexibel en voordelig bij STRATO  


Word je hostingpakket te klein? Dan raden we je aan een eigen server te huren. STRATO bied je hiervoor allerlei mogelijkheden. Het huren van een server is vrij eenvoudig en je kunt kiezen uit diverse pakketten. Een webserver huren kan bij STRATO bijvoorbeeld met Windows of met Linux. En je kunt een dedicated server huren of een virtuele server. Alle servers zijn verkrijgbaar tegen verschillende tarieven, zodat je altijd de server met de beste verhouding tussen prijs en prestaties vindt.

  • Krachtige VPS en dedicated server
  • Besturingssysteem Windows of Linux
  • Serveroplossingen voor elke toepassing

server huren virtueel

VPS: virtuele server huren

VPS huren: kies hier de juiste server!

Een virtuele server huren – een zogeheten VPS – heeft een groot kostenvoordeel. Je deelt de fysieke server en harde schijf namelijk met andere gebruikers. Dat bespaart kosten. Tóch heb je bij een VPS volledige root-toegang. Je kunt een virtuele server / VPS bijvoorbeeld huren en als veilige gameserver gebruiken. Dankzij de eenvoudige configuratie is dit geen probleem. Uiteraard kun je dan ook met de andere gamers communiceren, bijvoorbeeld door op je gehuurde server TS3 (Teamspeak 3) te installeren.


server huren dedicated

Server huren

Het alternatief: een dedicated server

Een dedicated server huren betekent dat je het alternatief voor een virtuele server kiest. Bij een dedicated server heb je namelijk de gehele fysieke harde schijf voor jezelf alleen. Bij STRATO kun je twee typen dedicated servers huren:

Dedicated server (unmanaged)

Deze server kun je huren en vervolgens configureren zoals je wilt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer, de configuratie en het onderhoud.

Managed server

Wil je minder tijd besteden aan je webserver? Dan kun je een managed server huren. Deze server is inclusief een servicepakket waarmee je STRATO de opdracht geeft om de configuratie, het onderhoud en de beveiliging over te nemen.


webserver huren

Webserver huren

Webserver met Linux of Windows als besturingssysteem huren

Zodra je besluit om bij STRATO een server te huren, kun je kiezen tussen Windows of Linux als besturingssysteem. Vanwege de toegankelijkheid, stabiliteit en bekendheid kiezen veel beheerders voor Linux. Dat is ook gemakkelijk te combineren met PHP en MySQL. Wil je liever met Microsoft-producten als ASP.NET en het .NET-framework werken? Dan heb je natuurlijk Microsoft Windows nodig.


vps veiligheidspakket

VPS en het veiligheidspakket

Veiligheidspakket bij STRATO

STRATO biedt je uiteraard niet alleen fysieke veiligheid, maar ook een digitale beveiliging van je data. Onze scans ontdekken veiligheidslekken snel. En we sturen je een melding zodra je een update of optimalisatie moet doorvoeren. Je hoeft geen server te kopen, een server huren bij STRATO is namelijk eenvoudig en zorgt ervoor dat je een professionele aanbieder hebt die jouw veeleisende projecten begrijpt en je hiervoor een krachtig platform biedt.