High performance
servers huren

Server aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Server
  3. Goedkope server

Op zoek naar een goedkope server?

Wil je een goedkope server kopen of ben je nog op zoek naar een goede server hosting in Nederland? Stel je hoge eisen aan de kwaliteit van de servers op het gebied van stabiliteit en veiligheid? Bij STRATO kun je goedkope servers huren en profiteer je bovendien van de moderne hardware die we inzetten voor jouw goedkope server. Bekijk hier onze goedkope server pakketten en selecteer het pakket dat het beste past bij de plannen die je met je webproject hebt. Er is voor iedereen wel een geschikte optie; of je nu een dedicated server wilt huren of voor een virtuele server kiest, en of je nu Linux of Windows als besturingssysteem hebt.

  • Goedkope server
  • Directe aansluiting op AMS-IX
  • Gratis klantenservice
  • Plesk 12 inbegrepen
  • Uitgebreid control panel

goedkope server

Een stabiele en goedkope server

Bij STRATO kun je niet alleen goedkope servers huren, maar kun je bovendien servers huren van de hoogste kwaliteit. Bij STRATO zijn we ons er namelijk van bewust dat een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van een website of webproject de stabiliteit van de server hosting Nederland is. Om die reden maken we, voor onze klanten die een goedkope server willen kopen, gebruik van de modernste technologieën in onze datacenters. Op deze manier verhuren we niet alleen goedkope servers, maar zorgen de servers er tevens voor dat je website te allen tijde stabiel is. Voor virtual servers maken we gebruik van HP 3PAR StoreServ systemen, met SSD-caching voor optimale performance.


goedkope server kopen

Veiligheid hoog in het vaandel

Een webserver kopen bij STRATO betekent kiezen voor uitstekende beveiliging. Onze eigen datacenters zijn al vele jaren ISO 27001-gecertificeerd. STRATO neemt veiligheid serieus, daarom laten we onze processen regelmatig door de onafhankelijke instantie TÜV controleren. Onze goedkope servers worden in onze eigen datacenters in de EU gehost. Om de veiligheid en stabiliteit van onze server hosting in Nederland te garanderen zijn onze datacenters natuurlijk voorzien van moderne faciliteiten zoals onderbrekingsvrije stroomvoorziening, noodstroom-aggregaten voor autonome werking en branddetectie door lasers. Bestel nu je eigen webserver bij STRATO!