Voordelig een eigen webserver via STRATO

Server aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Server
  3. Eigen webserver

Een eigen webserver voor je webproject

Werk je aan een veeleisend project, waarbij je de configuratie van de webserver zelf in de hand moet hebben? Als een normaal hostingpakket niet genoeg is, bieden we vele VPS en dedicated servers aan waarop je je eigen webserver kunt draaien. Hierbij heb je de maximale flexibiliteit wat betreft de software. Wat betreft hardware kan je kiezen uit een groot aantal configuraties, zo kan je precies het model uitzoeken dat bij jouw project en budget past.  Onze servers leveren we altijd inclusief het Plesk beheerpaneel, waarmee je gemakkelijk je eigen webserver kunt opzetten.

  • Je eigen webserver
  • Zowel Windows als Linux
  • Uitgebreid control panel
  • Inclusief Plesk 12
  • Moderne hardware

eigen webserver

Je eigen webserver opzetten met STRATO

Voor je eigen webserver kun je bij STRATO terecht. Wanneer je een eigen webserver wilt kopen, heb je in ieder geval twee belangrijke keuzes te maken. Eerst moet je bepalen of je een VPS of een dedicated server wilt huren voor je website. Hierbij is het verstandig om de voordelen van de twee systemen te vergelijken met het doel dat je voor je website hebt. Vervolgens is het bij de keuze van je eigen webserver van belang om na te gaan of je een server wilt die geschikt is voor Windows of juist voor Linux. Je kunt onder meer kiezen tussen een Linux VPS en een Windows VPS server. Heb je een duidelijk idee van de eisen die je aan je eigen webserver stelt, dan kun je uit een aantal levels je eigen webserver pakket kiezen. Bekijk hier de specificaties van de verschillende pakketten en maak de juiste keuze voor je eigen webserver!


eigen webserver

Handige features inbegrepen

Bij STRATO profiteer je niet alleen van een ruim aanbod aan goedkope servers en van webservers van hoge kwaliteit, maar kun je ook je voordeel doen met de handige features waar je als klant van STRATO gebruik van kunt maken. Een van deze voordelen is de geavanceerde software Odin Plesk 12. Deze software zit standaard bij ieder eigen webserver pakket van STRATO. Met deze software kun je goed georganiseerd de hostingpakketten op je eigen webserver beheren. Bovendien is deze software zeer gebruiksvriendelijk en daarom door bijna iedereen te gebruiken. Bekijk ons aanbod om te zien welke handige features er nog meer voor je eigen webserver beschikbaar zijn.