#geenrocketscience - Nieuwe STRATO tv-campagne met Leo Burnett

Berlijn, 19-03-2018

STRATO lanceert vandaag een nieuwe tv-campagne onder het motto #geenrocketscience. De Berlijnse hostingaanbieder laat daarmee zien hoe ook kleinere bedrijven gemakkelijk online kunnen gaan. “Of het nu gaat om een domeinnaam, website, webshop, e-mailadres of cloud storage, STRATO biedt het MKB alles wat ze nodig hebben voor hun online business", zegt dr. Christian Böing, CEO van STRATO. “Ook beginners kunnen snel en gemakkelijk aan de slag, geen rocket science dus."

Voor deze campagne werkt STRATO voor het eerst samen met het reclamebureau Leo Burnett. De tv-spot speelt zich af in een hondentrimsalon, waar een jonge medewerkster aan haar baas bewijst hoe makkelijk ze met STRATO alles voor haar online business opzet. Vanaf 19 maart is de commercial prime time te zien op alle grote Nederlandse commerciële zenders.

#geenrocketscience volgt op #faireenvoudigd
Met het in 2016 gelanceerde klanteninitiatief #faireenvoudigd positioneerde STRATO zich als eerlijke partner die webhosting eenvoudig en transparant maakt. Destijds ging de tv-campagne gepaard met een uitgebreide communicatiestrategie, waaronder een groot forsa-klantenonderzoek. STRATO deed op alle kanalen de kleingedrukte voorwaarden (‘kleine lettertjes’) in de ban, zowel op de website, in printuitingen als in reclamebanners en tv-spots.

Productie en uitzending: de feiten op een rij
De nieuwe tv-campagne van STRATO is vanaf 19 maart prime time te zien op alle grote commerciële zenders. Daarnaast verschijnt de spot op YouTube. Aan de campagne werkten mee:

• Strategie en creatie: Leo Burnett (Frankfurt)
• Regie: Curtis Wehrfritz (Toronto)
• Productie: Tony Petersen Film (Berlijn)
• Acteurs: Ralf David, Annabella Zetsch, Libero (hond)
• Mediaplanning en inkoop: inhouse-bureau A1 in samenwerking met OMD
• Projectleiding STRATO: Kati Meyer (hoofd Marketing)

RSS

Wil je automatisch op de hoogte blijven van STRATO nieuws? Gebruik dan onze RSS-feed voor persberichten.

Nu abonneren

Over ons

STRATO is de betrouwbare webhoster voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij STRATO is webhosting fair en eenvoudig – zonder gedoe en tegen de beste prijs.

Het productportfolio reikt van domeinnaam, e-mail, website en servers tot online marketingtools en de populaire cloud storage HiDrive. STRATO biedt totaalpakketten met flexibele looptijden, een 30 dagen geld-terug-garantie en een bekroonde klantenservice.

STRATO is sinds zijn oprichting in 1997 uitgegroeid tot een van de grootste hostingaanbieders ter wereld en beheert ruim 4 miljoen domeinnamen voor meer dan 2 miljoen klanten. STRATO heeft circa 500 medewerkers en twee ISO-gecertificeerde datacenters in Berlijn en Karlsruhe, met meer dan 70.000 servers. STRATO AG is onderdeel van de United Internet-groep.

Perscontact

STRATO AG,
Pascalstraße 10, 10587 Berlijn,
Telefoon: +49 (0)30 88615 3396,
E-mail: pers@strato.com,
Internet: www.strato.nl/pers