Professioneel communicerenMail aanbiedingen bekijken

Makkelijk en voordelig een email aanmaken

Zowel voor persoonlijke als voor zakelijke doeleinden zijn emails tegenwoordig één van de meest gebruikte communicatiemiddelen. Het is essentieel om op elk moment toegang te hebben tot je emails en deze vlot en veilig te ontvangen, te versturen en op te slaan. U bent bij STRATO aan het juiste adres, ga daarom nu uw emailadres aanmaken.

STRATO biedt je een professionele email hosting dienst aan, met zeer betrouwbare service voor het email aanmaken.

  • Naam naar keuze instellen als eigen domein
  • Grote inbox capaciteit met tot 25 basis postvakken en drie premium postvakken
  • Synchronisatie van pc, tablet en smartphone
  • Globaal een veilige toegang tot je emails, afspraken, bestanden en contacten
Mail aanmaken

Bovendien garandeert STRATO via een drie-delige bescherming een maximale zekerheid van de data verbonden bij het email aanmaken. Deze bestaat uit: een hoge productbeveiliging op basis van verschillende features zoals regelmatige back-ups en anti-spam programma´s, SSL- versleutelde dataoverdrachten en uitermate betrouwbare datacenters met ISO-certificaat.

Verder onderscheidt STRATO zich van andere aanbieders door de ruime opslagcapaciteit. We houden rekening met de grote hoeveelheid gegevens die elke dag ontvangen en verstuurd worden en het aanzienlijk belang voor onze klanten om deze veilig te archiveren. Voor onze hosting dienst vormt het opslaan van zware PDF- bestanden en multimedia data geen probleem.

Mail aanbiedingen bekijken
Emailadres aanmaken

STRATO mail pakketten

Nadat je voor STRATO hebt gekozen, krijg je de mogelijkheid om afhankelijk van je behoefte je te abonneren op een basis mail pakket of een uitgebreider pakket. Beide werken met de nieuwste STRATO Webmailer gebaseerd op de samenwerkingssoftware Open- Xchange.

De eerste formule is vooral geliefd bij private gebruikers. Meerdere postvakken staan ter beschikking, met de extra optie om tot 250 alias email adressen aan te maken. Personaliseer je Webmailer met een aangepaste desktop en praktische widgets. Dankzij de onbeperkte traffic kan je naar hartelust mailen. Handige tools zoals de auto-responder en de postvak filters helpen je bij het overzichtelijk houden van je emailverkeer. Ondanks de vele mogelijkheden is de Webmailer verrassend makkelijk in gebruik en zijn de instellingen eenvoudig en snel naar eigen voorkeur aan te passen

Indien je voor professioneel gebruik een emailadres wilt aanmaken raden we aan te kiezen voor het uitgebreidere pakket. Dit pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven en ondersteunt je bij de online organisatie van je team. Je eigen domeinnaam in je email zorgt voor een professionele indruk. Vanzelfsprekend biedt deze formule dezelfde voordelen als het basispakket, en daarnaast beschik je over 3 Pro-postvakken, ruimere opslagplaats en praktische tools voor een efficiëntere communicatie binnen je bedrijf. Met de Pro-postvakken heb je toegang tot vele professionele functies die essentieel zijn voor een hedendaags bedrijf. Met de agenda en taken tool is het niet alleen mogelijk je eigen agenda te beheren, maar plan je ook centraal afspraken voor andere teamleden en delegeer je taken Pluspunten van de uitgebreide formule zijn onder meer de Infostore om data te bewaren, synchroniseren en versturen alsook het adresboek met diverse privacy instellingen. Vergeet bovendien niet je contacten te importeren van je favoriete sociale netwerk sites en je mailaccount te synchroniseren met Outlook en je mobiele apparaten. Zo blijf je ook onderweg up to date.

Bij STRATO een eigen email domein aanmaken, betekent jezelf in staat stellen om flexibel je bedrijf en team te managen. Informeer nu naar de verschillende aanbiedingen en maak een voordelige keuze.

Mail aanbiedingen bekijken