WordPress website hosting

Hosting aanbiedingen bekijken

Een WordPress website is ongekend populair

WordPress is sinds 2003 verkrijgbaar. Met meer dan 60 miljoen gebruikers is het uitgegroeid tot het populairste contentmanagementsysteem ter wereld. Het WordPress systeem is sinds de introductie getransformeerd van een blogplatform tot een volledig CMS-systeem waarbij websites, webshops en forums eenvoudig worden ontwikkeld en beheerd. WordPress is geheel gratis te downloaden en volledig naar jouw wensen te configureren. Ben je nog op zoek naar geschikte webhosting voor WordPress? Met een hosting pakket van STRATO kan je WordPress supersnel installeren, backuppen en up-to-date houden. Wij bieden WordPress hosting voor heel Nederland én daarbuiten.

  De voordelen van website hosting bij STRATO:

 • Eenvoudige installatie van WordPress
 • Makkelijk je domeinnaam verhuizen
 • Automatische backups, ook van je database
 • Tot 240 GB webspace
 • Datacenters met ISO 27001-certificering voor optimale veiligheid

WordPress website

Het design van een Wordpress website

Het WordPress systeem biedt naast het gebruiksvriendelijke websitebeheer ongelooflijk veel mogelijkheden om het design van je website aan te passen aan jouw wensen. Ook hier staat de gebruiksvriendelijkheid van het systeem voorop. Je hoeft zelf geen elementen te ontwerpen. Je download heel eenvoudig je gewenste template, om vervolgens de kleurstellingen, lettertypes en indeling van je website te bepalen. Kennis van HTML is hiervoor niet nodig.


WordPress website

Uitleg CMS – content management systeem

Voorheen was het vaak alleen weggelegd voor mensen met technische kennis om een eigen website te beginnen. Met de introductie van WordPress en andere content management systemen is het voor iedereen mogelijk om een eigen website te starten. Het ontwikkelen en beheren van een WordPress website kan volledig zonder kennis van HTML-code worden uitgevoerd. Het CMS-systeem zet de door jou ingevoerde content automatisch om in deze code. Je kunt je hierdoor volledig richten op de content van je website en je ontwikkelt binnen een handomdraai je eigen blog, website of zelfs webshop.


WordPress website

Templates en plug-ins voor een WordPress website

Een WordPress website kun je volledig naar je wensen aanpassen. Wordpress biedt de mogelijkheid om ontzettend veel uitbreidingen en templates te installeren. Er bestaan duizenden uitbreidingen, waarmee je je website van extra features kunt voorzien. Van social media plug-ins tot complete webshop plug-ins, de mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals Wordpress zelf, zijn vele plug-ins en templates gratis te downloaden op het internet. Er zijn ook betaalde plug-ins en templates die tegen een relatief lage prijs te downloaden zijn.


WordPress website

WordPress hosting bij STRATO

Of je nu een persoonlijke WordPress blog wilt laten hosten of een webshop met duizenden producten wilt ontwikkelen; STRATO´s hosting voor WordPress is er voor elk type website. Met de AppWizard van STRATO installeer je heel eenvoudig je WordPress website op onze servers. Profiteer van onze voordelige hostingpakketten, met onbeperkt dataverkeer en tot wel 20.000 e-mailaccounts.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany