WordPress hosting Nederland

WordPress aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. WordPress hosting
  3. WordPress hosting Nederland

WordPress hosting Nederland

WordPress is een bijzonder populair platform, waarmee zeer veel mensen een persoonlijk blog of commerciële website zijn begonnen. Dit komt met name door de gebruiksvriendelijkheid van de interface, de eenvoud waarmee plugins kunnen worden toegevoegd en de mogelijkheden voor optimalisatie voor zoekmachines. Verder is er door de snel gegroeide populariteit een grote community ontstaan, waarbij vrijwel ieder probleem bekend is en waar je geholpen kunt worden. Vaak heeft een WordPress website of blog ook een domeinnaam op wordpress.com. Als je een commerciële website of webshop wilt beginnen, of als je deze domeinextensie simpelweg niet mooi vindt, kies dan voor WordPress hosting Nederland. Hiervoor ben je bij STRATO aan het juiste adres. Bij STRATO kun je, behalve van betrouwbare webhosting voor WordPress, ook profiteren van nieuwe domeinextensies (.zoals .club of .restaurant), waardoor er voor nieuwe website-eigenaren veel meer mogelijkheden zijn dan alleen met de domeinen .com of .nl.

  • WordPress hosting Nederland
  • Nieuwe domeinextensies
  • Betrouwbaar hostingplatform
  • 1-Click WordPress installatie
  • Gratis klantenservice

wordpress hosting nederland

Voordelen van STRATO

STRATO hecht bijzonder veel waarde aan de veiligheid van je gegevens, dit bewijst onze ISO 27001-certificering. Met name als je een commerciële website bedrijft is het van groot belang dat bepaalde gegevens, bijvoorbeeld adres- of betalingsgegevens, niet in verkeerde handen terecht komen. Daarom bieden we encryptiemogelijkheden zoals SSL (Secure Socket Layer) aan, waarmee de kans dat er misbruik van je gegevens gemaakt wordt geminimaliseerd wordt. Daarnaast worden de datacenters van STRATO regelmatig op hun veiligheid en betrouwbaarheid getest aan hoge maatstaven.


wordpress hosting nederland

Hulpmiddelen voor je WordPress hosting Nederland

STRATO biedt, naast hosting voor WordPress, ook enkele handige hulpmiddelen aan die jouw positie op het internet kunnen versterken. Eén hiervan is STRATO rankingCoach, waarmee je de plaats van je website in de zoekmachines kunt monitoren en verbeteren. Het belang van zoekmachine-optimalisatie is bijna niet te overschatten. Slechts één plekje stijgen of dalen kan al cruciaal zijn als je bijvoorbeeld een commerciële website beheert. Met een aantal lessen en video’s wordt je uitgelegd hoe je jouw WordPress website voor jouw zoekwoorden kunt optimaliseren. Deze lessen vereisen geen basiskennis, maar zijn voor iedereen te volgen. Op deze manier probeert STRATO jouw website zo succesvol mogelijk te maken!