Snel je WordPress blog online

Hosting aanbiedingen bekijken

Een WordPress blog is gratis!

Met WordPress bouw je heel eenvoudig je eigen blog of website. Met meer dan 60 miljoen gebruikers, is WordPress uitgegroeid tot de populairste software om eenvoudig een website te maken. Of je nu een eigen WordPress blog of een WordPress website voor een bedrijf wilt maken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het gebruik van Wordpress kenmerkt zich door zijn eenvoud. Alles is gericht op een optimale gebruikerservaring. Je hebt geen programmeerkennis nodig om je eigen website te beginnen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een WordPress blog te maken. Met talloze plug-ins en designtemplates configureer je je website in een handomdraai naar jouw wensen. De extra features zijn net als WordPress zelf vaak gratis te downloaden. Je bespaart hiermee een hoop ontwikkelingskosten die anders gemaakt moeten worden door een duur webbureau.

    Een WordPress blog bij STRATO hosten:

  • Volledig geschikt voor WordPress, met 1-click installatie
  • Zeer lage hostingtarieven
  • Eenvoudig je domeinnaam verhuizen
  • Tot 6 gratis domeinnamen
  • Gratis deskundig advies bij al je vragen

WordPress Blog

Prachtig design met honderden templates

Je hebt ongelooflijk veel vrijheid om jouw WordPress blog van een prachtige vormgeving te voorzien. Je kunt allerlei gratis design templates downloaden, die je vervolgens ook naar wens kunt aanpassen en indelen. Zo wordt je WordPress website in een paar muisklikken omgetoverd tot een professionele en stijlvolle website. Mocht je voor je WordPress blog een specifieke template zoeken en er niet één kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet, dan kun je ook zelf een template ontwerpen.


WordPress Blog

Je WordPress voordelig hosten bij STRATO, inclusief gratis domeinnaam

Elk hostingpakket dat wij aanbieden ondersteunt WordPress, en je kunt het gemakkelijk via onze Website-apps in de klantenlogin installeren. Voor elke type website hebben wij een geschikt hostingpakket in ons assortiment, de verschillende pakketten zijn performance-georiënteerd. Zo profiteer je bij het PowerWeb Starter pakket van onbeperkt dataverkeer en 10 GB webspace, ideaal voor een persoonlijk blog. Als je je bestaande WordPress blog wilt verhuizen, kan dat natuurlijk ook. Als je een WordPress blog wilt lanceren die meer performance vraagt, is bijvoorbeeld het Advanced hostingpakket zeer geschikt. Met dit pakket heb je standaard 60 GB aan webspace en 3 gratis domeinnamen.


WordPress Blog

Topbeveiliging van je WordPress website

Als je een Wordpress blog gaat hosten bij STRATO, profiteer je van uitstekende beveiliging. Al je websitegegevens worden op onze TÜV ISO-27001 gecertificeerde datacenters opgeslagen. Sinds 2004 worden onze datacenters erkend door de Duitse keuringsinstantie TÜV. Onze datacenters zijn gevestigd in Duitsland. Hierdoor vallen jouw gegevens onder de Duitse wet- en regelgeving ten aanzien van dataveiligheid. Van je website wordt continu een back-up gemaakt, zodat je altijd tot 10 back-upversies beschikbaar hebt.

Op zoek naar meer tips voor je eigen blog? Lees dan bijvoorbeeld onze pagina over social media trucs voor je blog.