De juiste webhosting, goedkoop bij STRATO

De juiste webhosting, goedkoop bij STRATO

Hosting aanbiedingen bekijken

Vele mogelijkheden en toch betaalbaar

Wil je betaalbare webhosting, maar heb je tegelijkertijd behoefte aan extra features? Zoek je een domein en hosting of wil je alleen je bestaande website verhuizen naar een andere host? Dan ben je bij STRATO aan het juiste adres! Of je nu een webshop of een blog hebt, en of je nu op zoek bent naar managed hosting of naar shared hosting. Bij STRATO leveren we onze webhosting goedkoop, letten we op hoge kwaliteit en bieden we vele handige features, zoals automatische backups. Deze maken het beheren en onderhouden van je website zo makkelijk mogelijk. Bekijk alle specificaties en kies je perfecte pakket.

 • Hoge kwaliteit webhosting
 • Betrouwbaar en veilig
 • Lage hosting kosten
 • Handige extra features
 • Uitgebreide service en support

webhosting

Webhosting goedkoop en van hoge kwaliteit

Bij STRATO willen we onze klanten goedkope hosting aanbieden. Tegelijkertijd weten we als geen ander, dat voor goede webhosting de betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang zijn. Bezoekers moeten altijd je website kunnen bereiken, of het nu om een persoonlijke, of om een commerciële website gaat. Om maximale beschikbaarheid te kunnen bieden, is ons hostingplatform geclusterd opgezet, dit wil zeggen dat de webservers gescheiden zijn van de opslagsystemen. Jouw site is hierdoor niet gebonden aan een enkele webserver. Om niet alleen webhosting goedkoop, maar ook van zeer hoge kwaliteit aan te bieden, worden er zeer hoge eisen aan onze datacenters gesteld. Deze worden met veel nauwkeurigheid en vakkundigheid door onze professionals onderhouden en gecontroleerd. Daarnaast worden onze datacenters regelmatig getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Doordat we onze niet alleen webhosting goedkoop, maar met de hoogst mogelijke kwaliteit leveren, hebben we al jarenlang een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid en zijn we in het bezit van verschillende certificaten die daarvan getuigen. Bekijk onze webhostingaanbiedingen, selecteer het passende pakket en je hebt je webhosting goedkoop en van hoge kwaliteit!


domein verhuizen

Domein verhuizen

Ben je niet tevreden over je huidige webhosting, of wil je simpelweg je webhosting goedkoop regelen? Ook dan kun je bij STRATO uitstekend terecht! Het is namelijk ook mogelijk om enkel je domein naar STRATO te verhuizen. Dus als je je website al gebouwd hebt en in principe niet op zoek bent naar extra features, maar enkel je webhosting zo goedkoop mogelijk wilt houden, bekijk dan ook ons aanbod. Bij STRATO heb je je webhosting goedkoop, maar profiteer je daarnaast van hoge kwaliteit webhosting en uitstekende service. Doe er je voordeel mee!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany