Stabiele webhosting voor je Joomla site

Stabiele webhosting voor je Joomla site

Hosting aanbiedingen bekijken

Goede webhosting belangrijk voor Joomla

Joomla is een handig CMS (Content Management System) dat bovendien open source is. Het wordt daarom veel gebruikt door websitemakers voor allerlei soorten websites. Joomla is erg overzichtelijk, het kost je niet veel tijd om het systeem te wennen. Maar wat is een mooie Joomla website zonder goede Joomla webhosting? Zonder de juiste Joomla hosting kan het namelijk voorkomen, dat je website bijvoorbeeld bij hoge bezoekersaantallen niet soepel, of zelfs helemaal niet werkt. Om ervoor te zorgen dat je website ook bij hoge bezoekersaantallen goed blijft werken, maken we in onze datacenters gebruik van moderne webhosting-technologieën en hebben we een team van technische specialisten die ervoor zorgen dat jouw site zo goed mogelijk bereikbaar is. Bekijk hier het complete aanbod en bepaal welke webhosting voor jouw Joomla website het meest geschikt is.

 • Stabiele Joomla webhosting
 • Extreem lage prijzen
 • Nieuwe domeinextensies verkrijgbaar
 • Héél veel webspace en mailspace
 • Automatisch Joomla installeren

joomla webhosting

Joomla webhosting bij STRATO

Een website die gemaakt is op basis van Joomla, verdient natuurlijk passende Joomla webhosting. Met STRATO webhosting voor je Joomla site kun je er zeker van zijn dat je website zo stabiel mogelijk werkt en dat je zo geen bezoekers zult mislopen.

Met Joomla webhosting van STRATO maak je niet alleen gebruik van de laatste technologie, maar profiteer je ook van betaalbare webhosting. Bovendien maak je gratis gebruik van onze installer voor Joomla, in slechts een paar clicks is de installatie afgerond. Bekijk hier de lage prijzen, de specificaties en de voordelen voor jouw website.


beveiliging

Veiligheid en kwaliteit

Bij STRATO hechten we altijd veel waarde aan de veiligheid, dus ook aan die van onze Joomla webhosting. Natuurlijk wil je niet dat de bestanden en gegevens die via jouw website verstuurd zijn, in verkeerde handen terechtkomen. Als je bijvoorbeeld een commerciële website beheert, is het absoluut niet wenselijk dat klant- of bestelgegevens niet goed beveiligd zijn.

Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van onze Joomla webhosting over goed beveiligde webhosting beschikken, maken we bij STRATO gebruik van de meest moderne en geavanceerde technologieën op het gebied van webhosting en beveiliging. Zo kan je SSL-certificaten inzetten, zodat je je gegevens kunt versleutelen en zo de kans op misbruik kunt minimaliseren. Daarnaast wordt je mailverkeer beveiligd voor perfect forward secrecy. Naast de scherpe prijzen voor de webhosting zelf, profiteer je dus van Joomla webhosting van de hoogste kwaliteit!

Maak je geen gebruik van Joomla, maar van een ander contentmanagementsysteem? Bij STRATO kun je ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige Drupal hosting en WordPress hosting.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany