Voordelig hostingpakket

Voordelig hostingpakket

Hosting aanbiedingen bekijken

Waarom is hosting belangrijk?

Met een gedegen hosting, verzeker je jezelf van een optimale bereikbaarheid van je website. Een van de belangrijkste onderdelen van website hosting is de hoeveelheid webspace en dataverkeer die beschikbaar is. Webspace is de hoeveelheid data die je nodig hebt voor een website, bijvoorbeeld voor afbeeldingen, teksten en video’s. Dataverkeer is de hoeveelheid data die wordt verstuurd naar de computer van de websitebezoeker. Bij STRATO hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid dataverkeer, onbeperkt dataverkeer bieden wij namelijk standaard aan. STRATO biedt absolute topkwaliteit hosting aan, tegen ongekend lage prijzen. Aangezien wij al jarenlang internationaal actief zijn, kunnen wij  profiteren van schaalvoordelen en onze webhosting goedkoop houden.

 • Tot 6 gratis domeinnamen
 • Tot 240GB webspace
 • Meerdere websites mogelijk
 • Gratis klantenservice
 • Onbeperkt dataverkeer

dataverkeer webspace

Een hostingpakket voor kleine en grote websites

Onze hostingpakketten zijn toegespitst op verschillende gebruikersdoeleinden. Als je net met een website begint, is het niet nodig om een uitgebreid webhostingpakket af te sluiten. Voor een grote website met vele duizenden pagina’s is dit natuurlijk wel het geval. Wij bieden daarom hostingpakketten tot 240GB webspace aan, zodat elke type website bij STRATO kan worden gehost.


appwizzard webspace

Eenvoudige installatie van je website

Of je nu een bestaande of een compleet nieuwe website wilt hosten bij STRATO, de installatie kenmerkt zich door zijn eenvoud. STRATO heeft namelijk een tool ontwikkeld, waarmee je eenvoudig allerlei apps kunt installeren. Je kunt hierbij denken aan de welbekende CMS-software zoals WordPress, Joomla! en Drupal. Ook wanneer je bijvoorbeeld een WordPress-blog wilt beginnen, kun je dus bij ons terecht.


backup webspace

Snel en gemakkelijk je website verhuizen naar STRATO

Je bestaande website is op eenvoudige wijze te verhuizen naar STRATO. Als je je website wilt verhuizen, is het van belang om eerst contact op te nemen met je huidige registrar om het verhuisproces in goede banen te leiden. Het maken van een volledige back-up van je website raden wij ten zeerste aan, zodat je direct je gegevens naar de STRATO-servers kunt uploaden.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany