Op zoek naar goede hosting?

Op zoek naar goede hosting?

Hosting aanbiedingen bekijken

Goede hosting vind je bij STRATO

Ben je op zoek naar goede hosting en momenteel verschillende aanbieders van webhosting aan het vergelijken? Omdat we vinden dat iedere website goede hosting verdient, bieden we precies dat aan: hoogwaardige hosting voor weinig geld. Al sinds de jaren 90 bieden we onze klanten een goed, stabiel hostingplatform. Kies uit ons aanbod het product dat bij jouw project past. Van website registratie tot webhosting voor je webshop; STRATO biedt het aan. Met STRATO beschik je over een goede hosting provider én lage kosten! STRATO heeft zelfs de Media Award 2014 voor de Beste Hostingprovider ontvangen!

 • Betrouwbare webhosting
 • Modern cluster-platform
 • ISO 27000 gecertificeerd
 • Honderden domeinextensies
 • Webhosting goedkoop geregeld

hosting provider

Voordelen van een goede hosting provider

Wat is goede hosting eigenlijk? Aan welke voorwaarden moet een goede hosting provider eigenlijk voldoen? Ten eerste moet goede webhosting natuurlijk betrouwbaar en stabiel zijn. Betrouwbare webhosting zorgt ervoor dat je website niet zomaar crasht of uit de lucht gaat, bijvoorbeeld bij veel verkeer op je website. Bij hoge bezoekersaantallen op hetzelfde moment worden de hosting en de servers namelijk behoorlijk belast. Bij STRATO maken we daarom voor onze goede hosting gebruik van de meest moderne technologieën. Zo kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun websites het niet zomaar zullen begeven en dat ze gebruik maken van een goede hosting provider. Een tweede kenmerk van een goede webhost is dat de hosting veilig moet zijn. Via websites worden namelijk allerlei soorten gevoelige informatie verstuurd. Daarom is het niet wenselijk dat gegevens door iedereen in te zien zijn en op die manier in verkeerde handen terecht zouden kunnen komen. Bij STRATO maken we daarom gebruik van geavanceerde technieken, zoals SSL-certificaten. Deze zorgen ervoor dat je met een vertrouwd gevoel onze veilige, betrouwbare en goede hosting kunt gebruiken.


ranking_coach

STRATO rankingCoach

Bij STRATO kun je niet alleen profiteren van goede hosting en lage prijzen, maar ook van slimme extra features. Deze features kunnen allerlei voordelen hebben voor je website. Zo bieden we de STRATO rankingCoach aan. Met deze handige software kun je je website optimaliseren voor zoekmachines (zoals Google, Yahoo en Bing). De software geeft je aan welke keywords je het beste op je website kunt gebruiken, zodat je voor relevante zoektermen gemakkelijk gevonden kunt worden. Het belang van een goede positie in de zoekmachines, voor een succesvolle aanwezigheid op het internet, is niet te overschatten. STRATO rankingCoach helpt je om een sterke strategie op te bouwen. Dit in combinatie met goede hosting zorgt ervoor dat je bij STRATO aan het juiste adres bent, wanneer je op zoek bent naar goede hosting in Nederland. We hebben niet voor niets de Media Award 2014 voor de beste webhosting gewonnen!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany