Voordelige domeinnaam
en hosting

Voordelige domeinnaam
en hosting

Hosting aanbiedingen bekijken

Domeinnaam en hosting voor elke site

Moet je voor jouw nieuwe website of webproject nog een domeinnaam en hosting hebben? Neem dan eens een kijkje bij het voordelige aanbod van STRATO. Bij ons kun je hosting en registratie gemakkelijk combineren. We bieden krachtige hostingpakketten met véél webspace, inclusief een domeinnaam of zelfs meerdere domeinnamen. Onze domeinnaam en hosting pakketten zijn geschikt voor websites en webprojecten van alle soorten en maten. Bekijk alle specificaties van onze domeinnaam en hosting pakketten en oordeel zelf waarom ze zo goed zijn.

 • Goedkope website hosting
 • Verschillende domeinnaam en hosting pakketten
 • Geschikt voor alle soorten webprojecten
 • Veilige en stabiele hosting
 • Gratis telefonische support

hosting

Voordelen van STRATO hosting

Maak je een persoonlijke blog, dan is het PowerWeb Basic domeinnaam en hosting pakket waarschijnlijk een geschikt pakket voor jou. Maar zijn de ideeën voor jouw website toch behoorlijk omvangrijk? Dan is het waarschijnlijk beter om te kiezen voor een PowerWeb Pro of PowerWeb Ultimate pakket. Deze bieden je dan, op het gebied van domeinnaam en hosting, nog meer webruimte en geavanceerde functies zoals SSH-toegang en cron jobs. Bekijk hier de specificaties van de verschillende domeinnaam en hosting pakketten en bepaal welk pakket het beste bij jouw website past. Pak ook je voordeel met een domein en hosting van STRATO!


domeinnaam

Goede domeinnaam en hosting; cruciaal

Bij STRATO weten we waar het bij hosting en een domeinnaam op aan komt. Bij goede webhosting zijn met name de stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van de website en de gegevens die via de website worden verstuurd van belang. Een voordeel van het internet is dat bezoekers je website of webwinkel op ieder gewenst moment kunnen bezoeken; ze zijn hiervoor niet afhankelijk van anderen. Althans, zo zou het moeten gaan. Het gebeurt namelijk ook regelmatig dat een website als gevolg van slechte, of mindere kwaliteit webhosting niet beschikbaar is. De bezoekers krijgen dan een foutmelding in hun webbrowser te zien. Dit is voor iedere website natuurlijk zeer vervelend, maar het kan in het geval van een webshop of een andere commerciële website ook klanten kosten! Het is daarom zaak om de webhosting altijd goed op orde te hebben. Bij STRATO weten we dit en maken we gebruik van de allernieuwste technologieën. We zorgen ervoor dat jouw website door middel van de domeinnaam en hosting te allen tijde online is en beschikbaar is voor je bezoekers en eventuele klanten!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany