Beste webhosting STRATO wint Media Award 2014

Beste webhosting STRATO wint Media Award 2014

Hosting aanbiedingen bekijken

De beste webhosting bij STRATO

Ben je op zoek naar goede webhosting voor je website? STRATO is door de vakjury van de Media Awards 2014 uitgeroepen tot de beste hostingaanbieder van Nederland. De jury roemt onder andere onze continue productverbetering, onze sitebuilder, de uitgebreide hostingpakketten en het gebruikgemak van onze diensten.

 • Gemakkelijk je domein naar STRATO verhuizen
 • Tot wel 240 GB webspace en 6 gratis domeinen
 • Eenvoudige installatie van allerlei apps
 • Continue backups inbegrepen
 • Mailboxen tot 200 GB mogelijk

beste webhosting

De beste webhosting voorwaarden

Wellicht ben je momenteel bezig verschillende aanbieders van webhosting te vergelijken. De beste webhosting kenmerkt zich door een uitgebreid hostingpakket met krachtige features, hoge uptime en optimale veiligheid. Onze hostingpakketten bieden standaard uitgebreide features, de verschillen tussen onze verschillende pakketten bestaan voornamelijk uit de hoeveelheid webspace en de ruimte beschikbaar voor e-mail. Een website met duizenden pagina’s vraagt immers om veel meer mogelijkheden dan een kleinere website. Zo heb je minimaal de beschikking over 10GB aan webspace, dit is de hoeveelheid ruimte die voor jouw website wordt gereserveerd op onze servers. Overigens staat de hoeveelheid e-mailspace hier los van, in het kleinste pakket is 10GB mailspace geserveerd, in het grootste pakket is dit 200 GB.


verhuizen webhosting

Eenvoudig je website verhuizen naar STRATO

Je bestaande website verhuis je gemakkelijk naar de STRATO-servers. Gebruik onze domeinchecker om je domeinnaam te vinden. Hier kun je aangeven om het domein te verhuizen en gelijk je verhuiscode opgeven. Na de bestelling kun je direct beginnen om je website naar onze servers te uploaden. Hiermee voorkom je dat je website bij je huidige webhoster tijdens de verhuizing niet bereikbaar is. De hosting van STRATO ondersteunt vele CMS-systemen, zoals Joomla!, WordPress en Drupal. Met de 1-click-installatietool heb je hier geen voorkennis voor nodig.


backup webhosting

Automatische backups van je data

Bij STRATO bieden we niet alleen goede hosting, maar zorgen we er ook voor dat je website optimaal beveiligd is. Onze hostingservice bestaat uit een omvangrijk pakket met diverse backup- en beveiligingssystemen voor je website. Backups worden automatisch door ons gemaakt, ook van je databases. Onze datacenters voldoen aan de laatste eisen ten aanzien van beveiliging en privacywetgeving. Dit wordt bevestigd door het Duitse TÜV. Al sinds 2004 zijn we ISO 27001-gecertificeerd.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany