Artikel weiterleiten
Artikel editieren
Afdrukweergave
FAQ #2321

Hoe plaats ik het SiteLock Veiligheidslabel op mijn website?

Toon ook jouw bezoekers dat je website veilig en vrij van virussen of andere malware is. Plaats het SiteLock Veiligheidslabel op je  website.

 

Kies of je het veiligheidslabel vrij zwevend of als normale afbeelding op je website wilt plaatsen. Vrij zwevend betekent dat het veiligheidslabel ook bij het scrollen altijd op dezelfde plaats in het browservenster blijft en dus voor je bezoekers steeds zichtbaar is. Het zweeft op de website. Als normale afbeelding wordt het veiligheidslabel op een vaste plaats op je ebsite geïntegreerd.

 

Om het veiligheidslabel op uw website te plaatsen, log je in in de STRATO klantenlogin. Kies het pakket dat het met SiteLock beschermde domein bevat. Selecteer vervolgens de menuopties Beveiliging en STRATO SiteLock.

 

Je ziet nu een overzicht van de domeinnamen waaraan je SiteLock hebt toegewezen. Klik nu in de lijst rechts op Scan-overzicht.

 

SiteLock Veiligheidslabel-1.jpg

 

Om het SiteLock Veiligheidslabel op je website te plaatsen, moet je nu nog een taal en een type label kiezen. Klik vervolgens op Instellingen toepassen. Kopieer nu de HTML-code die verschijnt en integreer deze in de broncode van je website.

 

SiteLock Veiligheidslabel-2.jpg

 

Beachte auch Wat kan ik met STRATO SiteLock?
Beachte auch Hoe bestel ik SiteLock voor mijn domein?
Beachte auch Hoe werk ik met SiteLock in de STRATO klantenlogin?

×