Je e-mail is verstuurd.

Kan ik de Catch-All functie voor mijn postvakken aanpassen of uitzetten?

Ja. Als je niet wilt dat een postvak alle e-mails aan niet aangemaakte adressen op jouw domein ontvangt, kan je de "catch-all" functie in de klantenlogin deactiveren of voor een ander e-mailadres instellen.

Log hiervoor in de klantenlogin in en ga naar het pakketbeheer. Kies hier het menupunt E-mail.

Je ziet een overzicht van alle aangemaakte e-mailadressen in het pakket. Het catch-all adres is door een icoon herkenbaar.

Catchall-Funktion-1.jpg


Om de catch-all functie uit te zetten, klik je op Postvak bewerken bij het betreffende adres. Daarna haal je het haakje weg bij de catch-all functionaliteit en klik onderaan op Opslaan. Als je bij een ander, al aangemaakt e-mailadres de catch-all functionaliteit wilt inrichten, doe je dit op dezelfde manier.

Catchall-Funktion-2.jpg

Wil je een nieuw adres als catch-all instellen, dan kies je in het e-mailbeheer bovenaan voor Nieuwe aanmaken. Je stelt het e-mailadres in en zet een vinkje bij de catch-all regel. Vervolgens klik je op Postvak aanmaken.

Catchall-Funktion-3.jpg

Opmerking:
De catch-all functionaliteit geldt alleen voor het domein van dat adres. Per domein kan er maar één catch-all adres bestaan. Is er een e-mailadres voor "alle domeinen" aangemaakt en als catch-all adres ingesteld, dan geldt het catch-all adres dus voor alle domeinen en subdomeinen van het pakket. In dit geval kunnen dus geen andere adressen als catch-all ingesteld zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?