Jij laat je niet voor de gek houden?
Prima! Wij snappen dat helemaal.

Veel hostingaanbieders verleiden je met mooie aanbiedingen. Maar zodra je klant bent, spelen ze een spelletje met je. Ineens word je geconfronteerd met kleine lettertjes, vage algemene voorwaarden en hoge kosten. Dat is
NIET FAIR (boooeee!).

Wij willen iets veranderen met ons initiatief

Webhosting #FAIREENVOUDIGD.

Webhosting #FAIREENVOUDIGD is onze belofte aan jou. We doen er alles aan een eerlijke partner te zijn. Als in een goed huwelijk. En we doen ons uiterste best om hosting voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Uiteraard zijn we nog niet perfect. Maar we blijven moeite doen. Ons ontwikkelen. En we verbeteren ons graag voor je.

FAIR

Fair, want
transparant

What you see is what you get. Zonder opsmuk en tóch aantrekkelijk. Onze eerlijkheid is soms zelfs een beetje confronterend: alle rechten en plichten staan direct bij de prijs. Je hoeft dus geen kleine lettertjes te lezen. Overigens: als een van de weinige hostingbedrijven in Nederland vermeldt STRATO alle prijzen inclusief btw. Onze contracten en voorwaarden zijn duidelijk, zonder haken en ogen.

Fair, want
flexibel

Geef je ons meteen het ja-woord of ben je het wilde type? Wij zijn overal voor in. Want bij ons bepaal je zelf of je flexibel wilt blijven of liever voor zekerheid gaat. We bieden je een contractperiode van één of twaalf maanden, bij alle producten, van domeinnaam tot server.

Fair, want
zonder risico

Een affaire die 30 dagen duurt, helemaal zonder risico. Klinkt aantrekkelijk? Wij staan achter onze producten, en geven je graag 30 dagen de tijd om jezelf van onze kwaliteit te overtuigen. Zelfs bij domeinnamen. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je met één muisklik je geld terug.

Fair, want
aanpasbaar

Zijn er nakomelingen op komst, wil je vast en zeker een grotere auto. Maar wanneer de kinderen het huis uit zijn, is een kleiner model waarschijnlijk voldoende. Bij STRATO zijn we zo flexibel als het leven. Veranderen je behoeften, dan pas je bij ons eenvoudig je pakket aan.

EENVOUDIG

Eenvoudige
hulp

In goede en in slechte tijden, we zijn er voor jou. Met handleidingen en tips op strato.nl, in onze FAQ’s en via onze klantenservice. Want we helpen je graag persoonlijk. Via de telefoon, per e-mail en op social media. We willen dat je jouw doel snel bereikt en onze producten met plezier gebruikt.

Eenvoudige
taal

We zijn gepassioneerde techneuten. We houden van ons vak. Toch overdonderen we je niet met technisch jargon. We spreken duidelijke taal en loodsen je met heldere uitleg door de wereld van webhosting. Via onze website, in onze producten. En als het ons niet lukt? Dan luisteren we naar je en verbeteren we ons.

Eenvoudig
online opzeggen

Ook wanneer onze wegen zich zouden scheiden, maken we het je niet onnodig moeilijk. Bij ons vind je geen gecompliceerde opzegformulieren. Je kunt je contract eenvoudig beëindigen. Online, zonder drama, zonder lastige telefoongesprekken. Beloofd!

Ben je al klant en heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op:

Begin nu jouw online project met de producten van STRATO