Van wie is domeinnaam verzinnen een hobby?

Van wie is domeinnaam verzinnen een hobby?

Het kiezen van een domeinnaam

Van wie is domeinnaam of domeinnamen verzinnen niet een inspannende en tijdrovende bezigheid, die zorgt voor de nodige kopzorgen? Dat veel goede domeinen al bezet zijn, maakt het er niet makkelijker op. De komst van nieuwe top level domains zorgt voor meer goede opties!

 • Groot aanbod in domeinnamen
 • Scherp geprijsd
 • Ondersteuning van professionals
 • Ondersteuning van professionals
 • Snelle domeinnaam check

van wie is domeinnaam

Een geschikte domeinnaam voor jouw website

Van wie is domeinnaam of domeinnamen verzinnen een hobby? Waarschijnlijk wordt het voor velen minder leuk, zodra ze merken dat de gewenste domeinnamen A, B, C etc. al bezet zijn. Dit is een probleem waar veel beginnende websitemakers tegenaan lopen. Heb jij een groot webproject voor ogen? En wil je de stap naar de online wereld zetten? Dan komt er waarschijnlijk onwijs veel op je af, en zul je nu al beslissingen moeten maken die van grote invloed kunnen zijn op de toekomst van je website of webproject. Wat wordt bijvoorbeeld de fundamentele structuur van je website? Hoe ga je je website vormgeven? Een van deze initiële, maar wezenlijke zaken bij het beginnen van een website, is het registreren van de domeinnaam van de website. Het kiezen van een domeinnaam is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat klinkt lekker? Wat is makkelijk te onthouden? Bij STRATO kun je, door gebruik te maken van de domeinchecker, op een eenvoudige manier onderzoeken of jouw favoriete domeinnaam nog beschikbaar is. Vul de gekozen domeinnaam in, en je ziet meteen of deze domeinnaam vrij is. Maar van wie is de domeinnaam favoriet nog beschikbaar?


Van wie is domeinnaam A?

Van wie is domeinnaam A?

Veel mensen die een nieuwe website gaan beginnen, maken een lijstje met hun favoriete domeinnamen. Domeinnaam A staat dan bovenaan dat lijstje. Maar van wie is domeinnaam A, die de beginnende websitebeheerder dus het liefst zou willen hebben, niet al in gebruik? En van wie is domeinnaam A voor alle gebruikelijke domeinextensies al bezet? En ten slotte, van wie is domeinnaam A nog beschikbaar, maar is deze alleen voor een zeer hoge prijs te verkrijgen? Dit zijn problemen die iedere beginnende websitemaker wel bekend in de oren zullen klinken. Vaak staat een sterk domein al op naam van een andere domeinnaam eigenaar. Je kunt er dan voor kiezen om met behulp van Whois domein data uit te vinden van wie de domeinnaam is en proberen het domein over te nemen. De komst van honderden nieuwe domeinextensies heeft het aantal beschikbare domeinnamen echter enorm vergroot. Er is dan ook vast nog een domein beschikbaar dat ook bij jouw website past. Een ander voordeel van de nieuwe extensies is dat je een extensie kunt kiezen die iets over het karakter van jouw website zegt. Voor een webshop zou dit bijvoorbeeld de extensie .shop kunnen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van wie is domeinnaam verzinnen een hobby? Met de nieuwe domeinextensies zullen veel mensen er op z’n minst een betere ervaring mee hebben!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany