Voordelig mijn domeinnaam bestellen

Voordelig mijn domeinnaam bestellen

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Mijn domeinnaam voordelig bij STRATO

Hoe kom ik voordelig en snel aan mijn eigen domeinnaam? Bij STRATO bieden we een groot aantal domeinen aan. Dus werk je aan een nieuwe website, of heb je al een website en wil je hiervoor een extra domeinnaam kopen? Bekijk dan het aanbod van domeinnamen bij STRATO. Bij ons vind je niet alleen een groot aantal domeinnamen voor de gebruikelijke domeinextensies, zoals .com, .nl en .net, maar is het bovendien mogelijk om één van nieuwe domeinextensies voor jouw domeinnaam te bestellen!

 • Mijn domeinnaam voordelig bij STRATO
 • Kies je eigen domein met de handige domeinnaamchecker
 • Nieuwe domeinextensies te bestellen
 • Inclusief domeinforward
 • Gratis support, ook telefonisch

mijn domeinnaam

Bekendheid en verspreiding van de domeinnaam

Hoe maak ik mijn domeinnaam zo sterk mogelijk? Een sterke domeinnaam kiezen kan de bekendheid van je website vergroten, doordat de domeinnaam bijvoorbeeld makkelijker te onthouden is en ook sneller te verspreiden is. Maar wat maakt mijn domeinnaam dan tot een sterke domeinnaam, vraag je je misschien af. Het is van belang dat de domeinnaam niet te lang is. Hoe langer de domeinnaam, hoe moeilijker deze te onthouden is en hoe eerder er fouten kunnen worden gemaakt bij het opzoeken van de website. Ook is het niet aan te raden om in je domeinnaam allerlei symbolen te gebruiken. Het enige symbool dat hierbij wel vaak gebruikt wordt, is het platte, horizontale streepje.


Mijn domeinnaam en zoekresultaten

Mijn domeinnaam en zoekresultaten

Zijn er nog meer redenen om mijn domeinnaam zo sterk mogelijk te maken, behalve dat mijn domeinnaam op deze manier makkelijker te onthouden en te verspreiden is? Jazeker! Ook voor zoekmachines (bijvoorbeeld Google, Yahoo of Bing) speelt de domeinnaam een rol: bij het samenstellen van de zoekresultaten voor bepaalde zoekwoorden. Zoekmachines willen ervoor zorgen dat hun gebruikers de voor hen meest relevante websites in de zoekresultaten te zien krijgen. Hoewel de domeinnaam in het verleden een grotere rol heeft gespeeld voor de zoekmachines en de zoekresultaten, en de zoekmachines tegenwoordig meer op de inhoud van de website letten, is de domeinnaam nog steeds van belang. Als jouw domeinnaam zeer relevant is voor de zoekwoorden of veel gelijkenis vertoont met bepaalde zoektermen, verbetert dat je kans op een goede positie in de zoekresultaten.

Waar kan ik voordelig mijn domeinnaam vinden? Bij STRATO! Gebruik de handige domeinnaamchecker en kijk of jouw favoriete webdomein nog vrij is!

Lees over dit thema ook: Wat is een domeinnaam?

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany