Je eigen domein in het domeinnaamregister

Verzeker jezelf van een sterk domein bij STRATO

Goedkoop een sterk domein bestellen

Wil jij één of meerdere domeinen reserveren, maar het liefst zo voordelig mogelijk? Bij STRATO kun je nu zeer goedkoop je eigen domeinnamen bestellen en zo jouw website een sterke naam geven. We bieden een groot aantal domeinen tegen lage prijzen aan. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor de zogenaamde nieuwe top level domains (de nieuwe domeinextensies). Wat de wensen voor je domeinnaam ook mogen zijn, met de domeinregistratie van STRATO kun je ze vervullen. Je kunt zelf de vergelijking met andere aanbieders maken. Bij ons bestel je eenvoudig een eigen domein, zodat dit later in het domeinnaamregister opgenomen kan worden.

  • Veel domeinen verkrijgbaar
  • Zeer voordelig
  • Gemakkelijk een domeinomleiding instellen
  • Gratis ondersteuning van onze klantenservice
  • Honderden nieuwe top level domains (TLD’s)

domeinnaamregister

Het belang van een sterk domein

Het hebben van een sterk domein, en het opnemen van dit domein in het domeinnaamregister, kan van invloed zijn op het succes van je website. De bekende zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing, hechten waarde aan de relevantie die een domeinnaam voor de bijbehorende website heeft. Met een relevante domeinnaam maak je een grotere kans op een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachines. Een groot deel van de mensen op het internet bereikt een website pas via een zoekmachine. Je doet dus er goed aan om een sterke domeinnaam te formuleren en deze eventueel op te laten nemen in het domeinnaamregister. Als je bijvoorbeeld voor een .nl domein kiest, dan zorgt Stichting Internet Domeinregistratie Nederland voor domeinregistratie in Nederland. Bestel je domein goedkoop bij STRATO en maak jouw online avontuur tot een groot succes!

Naar domeinnaam aanbiedingen

domeinnaamregister

Handige extra features

Het bestellen van een domein via STRATO, geeft je de beschikking over meerdere handige features. Zo kun je een digitaal visitekaartje aan je domein koppelen. Hiermee zijn enkele belangrijke contactgegevens voor de bezoekers zichtbaar. Op deze manier kunnen bezoekers die zich afvragen van wie de domeinnaam is, gemakkelijk contact met je opnemen. DNS-beheer en domeinforwards zijn gewoon gratis inbegrepen.

Naar domeinnaam aanbiedingen