Je eigen domein in het domeinnaamregister

Je eigen domein in het domeinnaamregister

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Goedkoop een sterk domein bestellen

Wil jij één of meerdere domeinen reserveren, maar het liefst zo voordelig mogelijk? Bij STRATO kun je nu zeer goedkoop je eigen domeinnamen bestellen en zo jouw website een sterke naam geven. We bieden een groot aantal domeinen tegen lage prijzen aan. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor de zogenaamde nieuwe top level domains (de nieuwe domeinextensies). Wat de wensen voor je domeinnaam ook mogen zijn, met de domeinregistratie van STRATO kun je ze vervullen. Je kunt zelf de vergelijking met andere aanbieders maken. Bij ons bestel je eenvoudig een eigen domein, zodat dit later in het domeinnaamregister opgenomen kan worden.

 • Veel domeinen verkrijgbaar
 • Zeer voordelig
 • Gemakkelijk een domeinomleiding instellen
 • Gratis ondersteuning van onze klantenservice
 • Honderden nieuwe top level domains (TLD’s)

domeinaamregister sterk domein

Het belang van een sterk domein

Het hebben van een sterk domein, en het opnemen van dit domein in het domeinnaamregister, kan van invloed zijn op het succes van je website. De bekende zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing, hechten waarde aan de relevantie die een domeinnaam voor de bijbehorende website heeft. Met een relevante domeinnaam maak je een grotere kans op een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachines. Een groot deel van de mensen op het internet bereikt een website pas via een zoekmachine. Je doet dus er goed aan om een sterke domeinnaam te formuleren en deze eventueel op te laten nemen in het domeinnaamregister. Als je bijvoorbeeld voor een .nl domein kiest, dan zorgt Stichting Internet Domeinregistratie Nederland voor domeinregistratie in Nederland. Bestel je domein goedkoop bij STRATO en maak jouw online avontuur tot een groot succes! Met een domeinnaam en hosting van STRATO maak je een goede start met je website. Bij STRATO weten we namelijk dat het bij goede domeinhosting niet alleen aankomt op de prijs, maar vooral op de kwaliteit van de hosting.

Stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor ons het allerbelangrijkst. We maken bij STRATO daarom gebruik van technologieën, die ervoor zorgen dat je website ook bij hoge belasting gewoon beschikbaar blijft. Regel je domeinnaam en hosting via STRATO en profiteer van onze lage prijzen. Je domeinnaam en hosting naar STRATO verhuizen kost overigens niks! Het enige wat je nodig hebt wanneer je je domeinnaam wilt verhuizen, is een code van je huidige provider.


domeinnaamregister extra's

Handige extra features

Het bestellen van een domein via STRATO, geeft je de beschikking over meerdere handige features. Zo kun je een digitaal visitekaartje aan je domein koppelen. Hiermee zijn enkele belangrijke contactgegevens voor de bezoekers zichtbaar. Op deze manier kunnen bezoekers die zich afvragen van wie de domeinnaam is, gemakkelijk contact met je opnemen. DNS-beheer en domeinforwards zijn gewoon gratis inbegrepen.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany