Een goede domeinnaam verzinnen

Een goede domeinnaam verzinnen

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Wat is de beste naam voor jouw website?

Een goede domeinnaam verzinnen levert vaak de nodige kopzorgen op. Bij het bedenken van een domeinnaam gaat het niet alleen om een naam die bij jouw eigen smaak en voorkeuren past. Als je ervoor zorgt dat je een sterke domeinnaam reserveert, kun je ook veel strategische voordelen genieten. Bij STRATO ben je hiervoor aan het juiste adres!

 • Veel domeinen verkrijgbaar
 • Verschillende nieuwe domeinextensies
 • Gratis domeinomleiding
 • Domeinnaam met of zonder hosting
 • Vakkundige support

domeinnaam verzinnen

Snelle en voordelige domeinregistratie

Zeker als je een commerciële website, zoals een online webshop, wilt opzetten, is een sterke domeinnaam verzinnen belangrijk en soms cruciaal. De domeinnaam kan bijvoorbeeld van invloed zijn op de positie van je website in de zoekresultaten van de zoekmachines. Een domeinnaam die bijvoorbeeld niet relevant is voor de inhoud van de website of uit teveel tekens en woorden bestaat, zal op dit gebied een nadeel hebben. Bij STRATO zijn de stappen, van domeinnaam verzinnen tot en met het reserveren van je domein, zo snel en makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt eenvoudig een domeinnaamcheck doen, waarbij je meteen ziet of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en welke domeinextensie hiervoor verkijgbaar is. Vervolgens kun je de domeinnaam in een paar muisklikken bestellen en reserveren. Twijfel je nog en weet je niet welke domeinnaam je moet kiezen? Dan voorziet onze support-afdeling je graag van praktisch advies!


Domeinnaam verzinnen voor bekendheid

Domeinnaam verzinnen voor bekendheid

Op het gebied van bekendheid en verspreiding van je website is een geschikte domeinnaam verzinnen zeer belangrijk. Daarom zijn organisaties en bedrijven met bijvoorbeeld een webshop gebaat bij de juiste naam. Je website is namelijk in veel gevallen één van de eerste manieren, waarop mogelijke klanten in contact komen met je winkel, producten of diensten. Een domein claimen dat gemakkelijk te onthouden is, is belangrijk voor de bekendheid en eventuele verspreiding van je website. Hoe langer de domeinnaam is, hoe moeilijker deze ook te onthouden is. Als je een goede domeinnaam wilt verzinnen, is het aan te raden om je domeinnaam zo kort mogelijk te houden. Ook symbolen en andere speciale leestekens zijn niet bevorderlijk voor het gemak waarmee de domeinnaam onthouden kan worden. Door de komst van honderden nieuwe domeinextensies zijn je kansen op het vinden van een korte domeinnaam veel groter geworden!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany