Check nu of je gewenste domeinnaam beschikbaar is

Check nu of je gewenste domeinnaam beschikbaar is

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Gratis controleren of je domeinnaam beschikbaar is

Registreer vandaag nog je domeinnaam; het is goedkoper en gemakkelijker dan je denkt! Wanneer je een website wilt bouwen, begin je vaak met het bedenken van een geschikte domeinnaam. De domeinnaam moet aan allerlei eisen voldoen. Het belangrijkste is dat de naam de inhoud van de website het beste weergeeft. Om je zo snel mogelijk van een passende domeinnaam te kunnen voorzien, heeft STRATO de domeinchecker ontwikkeld. Met de domeinnaam check kun je alle beschikbare extensies van jouw gewenste domeinnaam terugvinden. Daarbij gaat het niet alleen om domeinregistratie gericht op Nederland; ook allerlei internationale extensies zijn verkrijgbaar bij STRATO. Deze internationale domeinen worden direct als suggesties gepresenteerd. Ideaal voor bedrijven die internationaal zaken doen. Heb je een goede domeinnaam in gedachten? Check dan meteen of dit domein nog beschikbaar is!


Wat te doen wanneer jouw domeinnaam niet meer beschikbaar is

Het kan altijd voorkomen dat jouw favoriete domeinnaam niet meer beschikbaar is. Dit betekent lang niet altijd dat je een volledig nieuwe naam moet bedenken. Misschien is de domeinnaam wel vrij als je een kleine aanpassing doet, bijvoorbeeld in de vorm van een koppelteken. Zo kan je toch jouw gewenste domeinnaam bemachtigen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je uit de beschikbare domeinnamen die de domeinchecker toont een passend alternatief kiezen. Mocht je je toch echt op een domeinnaam willen richten die al door iemand anders vastgelegd is, dan zou je de Whois domein data kunnen bekijken. Zo kom je erachter van wie de domeinnaam is en kun je contact met de domeinnaam eigenaar opnemen.

 • In STRATO’s eigen zoekmachine zijn de bekendste domeinextensies opgenomen
 • Direct een overzicht van de meest voorkomende extensies
 • Nieuwe top level domeinen ook verkrijgbaar
 • Gemakkelijk uitbreiden met verschillende webdiensten van STRATO
 • Zeer voordelige prijzen
 • Uitstekende service, met gratis telefonische helpdesk

domeinnaam beschikbaar

Talloze mogelijkheden om je op het internet te presenteren

Registatie van een domeinnaam is niet de enige dienst die STRATO aanbiedt. Wanneer je een website wilt lanceren, kun je ook bij ons terecht voor goede webhosting. Naast hosting bieden wij zeer gebruiksvriendelijke software aan om een website of webshop eenvoudig te beheren.

Voor deze systemen heb je geen technische kennis nodig, waardoor het nog eenvoudiger wordt om een eigen website te in te richten. Deze diensten zijn direct te koppelen aan jouw gekozen domeinnaam en bieden vele mogelijkheden voor jouw website. Kijk daarom ook snel naar de verschillende mogelijkheden.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany